Quantcast
Τέλος για φέτος η... πατάτα Νάξου - Ο συνεταιρισμός ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκε - enikonomia.gr
share

Τέλος για φέτος η… πατάτα Νάξου – Ο συνεταιρισμός ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκε

δημοσιεύτηκε:

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ανακοίνωσε ότι δεν είναι δυνατή η διάθεση της φημισμένης πατάτας στην αγορά από την ίδια, καθώς τα αποθέματά της έχουν εξαντληθεί. Μάλιστα, χτυπά “καμπανάκι” για απομιμήσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΑΣ Νάξου

«Στην διάρκεια (και) της φετινής καλοκαιρινής περιόδου η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό Πατάτας Νάξου Π.Γ.Ε. που καλλιεργούν οι παραγωγοί του νησιού μας.

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ευχαριστεί τους Ναξιώτες πατατοπαραγωγούς που για άλλη μια χρονιά εμπιστεύθηκαν στην Ε.Α.Σ. την σοδειά τους αλλά και τους καταναλωτές, οι οποίοι τίμησαν με την προτίμησή τους αυτό το πολύτιμο και πιστοποιημένο προϊόν της ευλογημένης ναξιώτικης γης.

Παράλληλα, ανακοινώνει ότι, προς το παρόν, δεν είναι δυνατή η διάθεση Πατάτας Νάξου Π.Γ.Ε. στην αγορά από την ίδια την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, καθώς τα αποθέματά της έχουν εξαντληθεί. Εκτιμάται, ότι η διάθεση φρέσκιας πατάτας Νάξου θα είναι εκ νέου δυνατή τον Δεκέμβριο του 2022.
Τέλος, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές και τους ζητά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αγοράζουν πατάτα Νάξου, ώστε να είναι βέβαιοι ότι θα πάρουν το σωστό προϊόν κι όχι… απομιμήσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πατάτα Νάξου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου μπορεί κανείς να απευθυνθεί στο τηλέφωνο 2285025340, καθώς και στις σελίδες μας στο Facebook και στο Instagram (easnaxou)».

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.