Quantcast
Το βιολογικό ελαιόλαδο του Κτήματος Βασιλάκη έγινε χρυσό! - enikonomia.gr
share

Το βιολογικό ελαιόλαδο του Κτήματος Βασιλάκη έγινε χρυσό!

δημοσιεύτηκε:

Της Κωνσταντίνας Χελιδώνη

 

Το Χρυσό Βραβείο Βιολογικού Ελαιολάδου κατάφερε να αποσπάσει το κρητικό λάδι του Κτήματος Βασιλάκη «V(Vee)» πριν από λίγες ημέρες. O έκτος Παγκόσμιος Μεσογειακός Διαγωνισμός Ελαιολάδου με τίτλο «Terraolivo 2015» όπου είναι ο τρίτος σημαντικότερος διαγωνισμός παγκοσμίως, έλαβε χώρα στην Ιερουσαλήμ του Ισραήλ και το ελληνικό «V(Vee)» ξεχώρισε ανάμεσα σε περισσότερες από 500 ετικέτες ελαιολάδου και 17 ελαιοπαραγωγικές χώρες.

 Σε σύντομο χρονικό διάστημα από την Χρυσή Βράβευση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου στη Νέα Υόρκη, η εταιρία Κτήμα Βασιλάκη από το Μιραμβέλλο της Κρήτης πρόσθεσε ένα ακόμα βραβείο στη συλλογή της. Το παρθένο ελαιόλαδο V(Vee) είναι πιστοποιημένο ως βιολογικό ελαιόλαδο από κορωνεϊκη ποικιλία ελιάς της περιοχής του Μιραμβέλλου και είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες.

 Οι βιοκαλλιεργητές του Μιραμβέλλου εμπιστεύονται το Κτήμα Βασιλάκη, συμβουλεύονται το γεωπονικό τμήμα της εταιρίας και συνδυάζουν τον προσωπικό τους μόχθο με την εμπειρία της οικογένειας για τη σωστή διαχείριση του ελαιοκάρπου και την παραγωγή του ελαιολάδου. Για αυτό τον λόγο η οικογένεια του Κτήματος Βασιλάκη αφιερώνει αυτό το βραβείο στους παραγωγούς του.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.