Quantcast
Μία startup στις υπηρεσίες των … χίπστερ! - enikonomia.gr
share

Μία startup στις υπηρεσίες των … χίπστερ!

δημοσιεύτηκε:



Η Citymapper είναι μία startup εταιρεία που παρέχει ταξιδιωτικές υπηρεσίες σε πολλές χώρες σε όλον τον κόσμο. Πλέον, είναι έτοιμη να διευρύνει τις δραστηριότητές της, καθώς όπως ανακοίνωσε προχώρησε στην αγορά του πρώτου της λεωφορείου, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορεί στους δρόμους του Λονδίνου πολύ σύντομα, έχοντας εξασφαλίσει ήδη τη σχετική άδεια.

Η διαδρομή του λεωφορείου, όμως, δεν θα είναι καθόλου τυχαία! Θα περιλαμβάνει μερικούς από τους δημοφιλέστερους σταθμούς του μετρό στο Λονδίνο, καθώς και συνοικίες στις οποίες ζουν ή κυκλοφορούν για τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία τους νέοι, μοντέρνοι άνθρωποι, οι γνωστοί σε όλους μας χίπστερ!


Το λεωφορείο της εταιρείας Citymapper θα εκτελεί δρομολόγια τα βράδια του Σαββατοκύριακου μεταξύ των σταθμών Aldgate East και Highbury & Islington, κι έτσι όσοι βγει στην περιοχή για ένα ποτό ή ένα φαγητό θα μπορούν να προλάβουν τα νυχτερινά δρομολόγια του μετρό.Τα καθίσματα του λεωφορείου της Citymapper θα είναι εξοπλισμένα με φορτιστές USB.

Μεταξύ των περιοχών που θα διασχίζει το λεωφορείο της Citymapper είναι το Shoreditch και το Dalston, δύο συνοικίες στα ανατολικά του Λονδίνου, οι οποίες έχουν γίνει γνωστές για την πληθώρα των μοντέρνων μπαρ που διαθέτουν, στα οποία συχνάζουν χίπστερ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.