Quantcast
Αρχίζει ο διαγωνισμός Start Tel Aviv - enikonomia.gr
share

Αρχίζει ο διαγωνισμός Start Tel Aviv

δημοσιεύτηκε:

Στις 5 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός επιχειρηματικότητας Start Tel Aviv 2017, που διοργανώνει για τρίτη φορά στην Ελλάδα η πρεσβεία του Ισραήλ και το Impact Hub Athens.

Το Start Tel Aviv είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός, ο οποίος διεξάγεται κάθε χρονιά με πρωτοβουλία του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ και του Tel Aviv Global, συγκεντρώνοντας καινοτόμες επιχειρήσεις από 30 διαφορετικές χώρες και προσφέροντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το οικοσύστημα νεοφυών επιχειρήσεων του Τελ Αβίβ.

Φέτος, ο διαγωνισμός Start Tel Aviv καλεί να λάβουν μέρος νεοφυείς επιχειρήσεις από τον ευρύτερο τομέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και της αστικής ανάπτυξης. Το βραβείο θα είναι μια εντατική, πενθήμερη εκπαιδευτική εμπειρία στο Τελ Αβίβ, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, κατά τη διάρκεια του καινοτόμου DLD Tel Aviv Innovation Festival, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο νικητής από την Ελλάδα, μαζί με 30 νικητές από επιλεγμένες χώρες, θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και να γνωρίσει από κοντά το επιχειρηματικό οικοσύστημα στο Τελ Αβίβ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά που ο συγκεκριμένος διαγωνισμός διοργανώνεται στην Ελλάδα, ενώ καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων είναι η 26η Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο

http://athens.impacthub.net/start-tel-aviv-2017-application/


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.