Quantcast
Rabt: Χρηματοδότηση 325.000 δολαρίων για την ελληνική start-up εταιρεία - enikonomia.gr
share

Rabt: Χρηματοδότηση 325.000 δολαρίων για την ελληνική start-up εταιρεία

δημοσιεύτηκε:

Στα 325.000 δολάρια ανέρχεται το ύψος του γύρου αρχικής χρηματοδότησης (seed funding) που ολοκλήρωσε το Rabt, ένα ελληνικό startup, το οποίο έχει υλοποιήσει μία πλατφόρμα για τη διαχείριση προσωποποιημένου περιεχομένου.

Στον γύρο συμμετείχαν ιδιώτες επενδυτές από το εξωτερικό με επικεφαλής τον Άμπι Ανουκέτ, ιδρυτή της εταιρείας επενδύσεων Magnivia Ventures και τον Γιαν Βόστερμανς της Qunova, ενώ συμμετείχαν ακόμη επενδυτές από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και την Κίνα, όπως ο Τζέρι Γουάνγκ, υψηλόβαθμο στέλεχος της LeTV, της μεγαλύτερης πλατφόρμας video on demand της Κίνας.

Τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της πληροφοριακής υποδομής της Rabt, τη διάθεση νέων λειτουργιών που απευθύνονται σε εταιρικούς πελάτες αλλά και για την ενίσχυση της ομάδας.

H εταιρεία ιδρύθηκε το 2013, οπότε και έλαβε το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας, ενώ το 2014 απέκτησε παρουσία και στη Νέα Υόρκη.

Το Rabt έχει αναπτύξει μία πλατφόρμα προσωποποιημένου περιεχόμενου που επιτρέπει σε παρόχους περιεχομένου σε ψηφιακά μέσα να προτείνουν στους καταναλωτές περιεχόμενο με βάση τις προτιμήσεις των τελευταίων, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την εμπειρία που έχουν κατά την επίσκεψη σε μία ιστοσελίδα ή τη χρήσης μίας ψηφιακής πλατφόρμας περιεχομένου.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.