Quantcast
Τουσκ σε Τσίπρα: Είμαστε ακόμα μακριά από ένα success story οικονομικό - enikonomia.gr
share

Τουσκ σε Τσίπρα: Είμαστε ακόμα μακριά από ένα success story οικονομικό

δημοσιεύτηκε:

Στην πορεία της αξιολόγησης αναφέρθηκε ο Ντόναλντ Τουσκ κατά τη διάρκεια του διαλόγου που είχε με τον πρωθυπουργό μπροστά στις κάμερες, στη συνάντηση που είχαν το πρωί της Τετάρτης στο μέγαρο Μαξίμου.

«Ξέρω πόσο δύσκολο ήταν για εσάς και φυσικά για τους Ελληνες πολίτες και ξέρω σχεδόν τα πάντα όσον αφορά τις θυσίες σας και την αποφασιστικότητά σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προσπάθειές σας και είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις μας με μία λίγο καλύτερη διάθεση όσον αφορά τη δεύτερη αξιολόγηση και τις αποφάσεις που απορρέουν», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει φυσικά να είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι και να είμαστε συγκρατημένοι όσον αφορά την αισιοδοξία. Σε αυτό το πλαίσιο νιώθω πιο αισιόδοξα σε σχέση με χθες και ελπίζω αύριο και για τους δύο η διάθεσή μας να είναι ακόμα πιο αισιόδοξη. Ωστόσο, είμαστε ακόμα μακριά από ένα success story οικονομικό, αλλά λόγω της αποφασιστικότητάς σας και τις θέσεις ευθύνης και του πραγματισμού που επιδεικνύεται είμαστε κοντά να ολοκληρώσουμε αυτή την απαιτητική διαδικασία».


Πηγή: Real.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.