Quantcast
Κακλαμάνης στον Realfm 97,8: Ο Τσίπρας δεν έχει στο μυαλό του πρόωρες εκλογές - enikonomia.gr
share

Κακλαμάνης στον Realfm 97,8: Ο Τσίπρας δεν έχει στο μυαλό του πρόωρες εκλογές

δημοσιεύτηκε:

«Το επικρατούν σενάριο στο μυαλό του κ. Τσίπρα δεν είναι τόσο πρόωρες εκλογές, χωρίς όμως να αποκλείω να συμβεί κι αυτό που αναφέρουν κάποιες πληροφορίες για εκλογές τον Ιούνιο», δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Στην επισήμανση του Αντώνη Δελλατόλα, εκδότη της εφημερίδας «Το Ποντίκι» ο οποίος ήταν σήμερα στο στούντιο του Realfm 97,8, ότι από τη στιγμή που δεν υπάρξει λύση στο Eurogroup της Μάλτας και αφού η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δεχθεί καμία περαιτέρω παράταση στη συζήτηση τι άλλο μπορεί να συμβεί ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α Αθηνών της ΝΔ ανέφερε:

«Η λογική λέει αυτό που λέτε. Εμάς μία προσφυγή στις κάλπες τον Ιούνιο καθόλου δεν θα μας δυσαρεστήσει, αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τσίπρας άλλα λέει, άλλα έχει στο μυαλό του και άλλα πράττει».


ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.