Quantcast
Γεννηματά: Το ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί η χώρα - enikonomia.gr
share

Γεννηματά: Το ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί η χώρα

δημοσιεύτηκε:

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά κατά την επίσκεψή της στα ερευνητικά εργαστήρια του ΤΕΙ Κρήτης και την ενημέρωσή της για τη συμμετοχή της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα HiPER έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Ήρθαμε εδώ στο Ρέθυμνο στην πόλη των γραμμάτων και των τεχνών γιατί θέλουμε να δούμε αυτή τη διαφορετική Ελλάδα. Την Ελλάδα της καινοτομίας, της εκπαίδευσης, της γνώσης, της έρευνας, την Ελλάδα που δημιουργεί. Και σε πείσμα των καιρών σέβεται την ιστορία της και προετοιμάζεται για το μέλλον. Γιατί γι’ αυτή την Ελλάδα αξίζει να δουλέψουμε, αξίζει να κάνουμε όνειρα ξανά με αυτοπεποίθηση αλλά και με αισιοδοξία.

Πιστεύω ότι θα πετύχουμε, μπορούμε να πετύχουμε και γι’ αυτό, αυτό το διάστημα η Δημοκρατική Συμπαράταξη επεξεργάζεται το «Σχέδιο Ελλάδα» που απαντά ακριβώς στην ανάγκη για ανάπτυξη, για νέο παραγωγικό μοντέλο. Για να μπορέσουμε να φύγουμε από τα μνημόνια και την κρίση με ασφάλεια μέσα στην ευρωζώνη και να αισθανθούμε ξανά οι Έλληνες εθνικά υπερήφανοι. Υπάρχει πραγματική ελπίδα, το ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί η χώρα”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.