Quantcast
Κουρουμπλής: Το ΔΝΤ είναι δίπλα στην Ελλάδα γιατί θέλει τη ρύθμιση του χρέους - enikonomia.gr
share

Κουρουμπλής: Το ΔΝΤ είναι δίπλα στην Ελλάδα γιατί θέλει τη ρύθμιση του χρέους

δημοσιεύτηκε:

«Αυτή τη στιγμή το ζήτημα του χρέους, εκείνος που το πιέζει, είναι το ΔΝΤ. Κατά συγκυρία, αυτή τη στιγμή, οι καταστάσεις όπως έχουν έρθει, βάζουν το ΔΝΤ έστω για μία φορά να είναι δίπλα στην Ελλάδα» τόνισε ο υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής στο North 98.

«Άρα πάμε στη διεκδίκηση της ρύθμισης του χρέους. Αν αυτό πετύχει να συνδεθεί με τα μέτρα αλλά και με την ανάπτυξη είναι πάρα πολύ σημαντικό» πρόσθεσε.

«Έχουμε την ίδια άποψη για το χρέος, αυτή τη στιγμή στηρίζει τη ρύθμιση του χρέους» συμπλήρωσε ο κ. Κουρουμπλής σχετικά με το ΔΝΤ.

Σχετικά με την εξεταστική στην υγεία που συζητείται αύριο στη Βουλή ο κ. Κουρουμπλής επεσήμανε: «Θα ακουστούν πράγματα που θα πέσουν τα κεραμίδια από τα σπίτια. Έγιναν φοβερά λάθη και εγκλήματα. Από λάθη, σκοπιμότητες, παραλείψεις, αυτά θα κριθούν εγώ δεν είμαι δικαστής, πολιτικές ευθύνες όμως υπάρχουν τεράστιες στη διαχείριση των πραγμάτων στο χώρο της υγείας» τόνισε ο υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής και πρόσθεσε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καλά καλά δεν έχει δυο χρόνια στην κυβέρνηση. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν ακουστεί στο χώρο της υγείας που ακούστηκαν στο παρελθόν. Είναι επιδερμικός αντιπερισπασμός της αντιπολίτευσης που ζητά έρευνα και στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν το δικαίωμα στη συζήτηση να βάλουν και τέτοια θέματα, δεν νομίζω κανείς να έχει αντίρρηση. Εμένα προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί να ήταν μέχρι σήμερα. Αλλά πολιτικά όταν αυτή τη στιγμή ερευνάται μια περίοδος, για τα δυο χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μπροστά τους χρόνο να τα διερευνήσουν».

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.