Quantcast
Γεννηματά: Δεν μπορούμε να ζούμε άλλο στο ίδιο έργο θεατές - enikonomia.gr
share

Γεννηματά: Δεν μπορούμε να ζούμε άλλο στο ίδιο έργο θεατές

δημοσιεύτηκε:

«Δεν μπορούμε να ζούμε άλλο στο ίδιο έργο θεατές. Αυτό της διαδοχής κυβερνήσεων και ανθρώπων που ό,τι και αν έλεγαν, ό,τι και αν φώναζαν, πότε στο Ζάππειο, πότε στη Θεσσαλονίκη, πότε αγκαλιά με τους Αγανακτισμένους της Πλατείας, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε στον τόπο. Πάρα μόνο να διχάσουν. Μια νέα, εθνική γραμμή συνεννόησης είναι αναγκαία», διεμήνυσε νωρίτερα, απόψε, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

Για τέταρτο μνημόνιο που «φέρει πλέον επισήμως την υπογραφή του πρωθυπουργού», έκανε λόγο εξάλλου απόψε η Φ. Γεννηματά. Πρόκειται, όπως είπε, για «συμφωνία με όρους συνθηκολόγησης ηττημένου που υποθηκεύει το μέλλον του τόπου, χωρίς αναπτυξιακό αντίκρισμα, με δυσθεώρητους στόχους για πλεονάσματα. Χωρίς καν τη βεβαιότητα ότι θα μπορέσουμε επιτέλους να μιλήσουμε για την αναγκαία απομείωση του χρέους».

Επιπλέον, «η νέα συμφωνία μεγαλώνει το λογαριασμό, βαθαίνει την ύφεση, μας βυθίζει ακόμη πιο μέσα στο τέλμα και το αδιέξοδο. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε άλλο στο ίδιο μοτίβο».

Ταυτοχρόνως, η Φώφη Γεννηματά βρήκε την ευκαιρία σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, να μιλήσει για τη στρατηγική του κόμματός της για την Ελλάδα, με τρίπτυχο, Ανάπτυξη –Απασχόληση –Αλληλεγγύη.

Η ομιλία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του δημάρχου Ελληνικού –Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.