Quantcast
Ζαχαριάδης στον Realfm 97,8: Στοιχεία των αντίμετρων υπάρχουν σε προτάσεις της ΝΔ, δεν θα τα ψηφίσει; - enikonomia.gr
share

Ζαχαριάδης στον Realfm 97,8: Στοιχεία των αντίμετρων υπάρχουν σε προτάσεις της ΝΔ, δεν θα τα ψηφίσει;

δημοσιεύτηκε:

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη, ο Κώστας Ζαχαριάδης επιβεβαίωσε ότι στα αντίμετρα περιλαμβάνεται και η μείωση του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια από 24% σε 13%, που ήταν στο πακέτο προτάσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Εμένα με νοιάζει ότι μου φαίνεται λογικό και σωστό μέτρο και σε έναν κόσμο που έχει πονέσει και υποφέρει θα ήταν καλό να μπορέσουμε κάποιες δυσκολίες να τις αποκλιμακώσουμε. Οποιαδήποτε πρόταση από οπουδήποτε και αν προέλθει, αν είναι θετική, μπορούμε να τη δούμε να την επανεξετάσουμε», είπε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Και πρόσθεσε: «Στοιχεία των αντίμετρων υπάρχουν σε κάποιες από τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας. Για παράδειγμα, το χαμήλωμα του συντελεστή φορολογίας από το 29% στο 26% για τις επιχειρήσεις όλων των βαθμίδων δεν θα το ψηφίσει ο κ. Μητσοτάκης; Το χαμήλωμα του συντελεστή για τα φυσικά πρόσωπα από το 22% στο 20% και την κατάργηση της εισφορά αλληλεγγύης, δεν θα τα ψηφίσει;».

«Επίσης», σημείωσε ο ίδιος «μου κάνει εντύπωση ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη η οποία έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια και μιλάει για το κοινωνικό κράτος, ενώ το προηγούμενα χρόνια το ΠΑΣΟΚ κατατσάκιζε και κατακρεουργούσε το κοινωνικό κράτος, πώς δεν θα ψηφίσει μία σειρά μέτρων».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 Ο ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.