Quantcast
Η ΝΔ για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Περνά στην ιστορία ως ένας πολιτικός πολύ μπροστά από την εποχή του - enikonomia.gr
share

Η ΝΔ για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Περνά στην ιστορία ως ένας πολιτικός πολύ μπροστά από την εποχή του

δημοσιεύτηκε:

“Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν μια σπουδαία προσωπικότητα του δημόσιου βίου, που στη μεγάλη του διαδρομή άνοιγε δρόμους. Για αυτό και περνά στην ιστορία ως ένας πολιτικός πολύ μπροστά από την εποχή του”, αναφέρει στη συλληπητήρια ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία για τον πρώην Πρωθυπουργό και Επίτιμο Πρόεδρο του κόμματος, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία ου πνοή μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Η ανακοίνωση και τα συλλυπητήρια της Νέας Δημοκρατίας για την απώλεια του πρώην Πρωθυπουργού και Επίτιμου Προέδρου του Κόμματος Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Έφυγε δικαιωμένος και πλήρης ημερών ο πρώην Πρωθυπουργός και επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ο άνθρωπος που ταύτισε τη ζωή του και την πολιτική του διαδρομή με τη σύγχρονη ιστορία του τόπου.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν μια σπουδαία προσωπικότητα του δημόσιου βίου, που στη μεγάλη του διαδρομή άνοιγε δρόμους. Για αυτό και περνά στην ιστορία ως ένας πολιτικός πολύ μπροστά από την εποχή του».

Διαβάστε περισσότερα στο enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.