Quantcast
Τη ρύθμιση για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα παρέδωσε στην ΚΕΔΕ ο Σκουρλέτης - enikonomia.gr
share

Τη ρύθμιση για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα παρέδωσε στην ΚΕΔΕ ο Σκουρλέτης

δημοσιεύτηκε:

Τη νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Εσωτερικών, που προβλέπει την παραμονή στην εργασία των συμβασιούχων στην καθαριότητα των δήμων για μερικούς ακόμα μήνες, παρέδωσε σε αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ ο Πάνος Σκουρλέτης.

Η ρύθμιση θα εξεταστεί από το νομικό τμήμα της ΚΕΔΕ, ενώ οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που συγκαλείται την προσεχή Δευτέρα, στις 11:30 το πρωί.

Τις επιφυλάξεις του σε συγκεκριμένα «αδιευκρίνιστα» σημεία της ρύθμισης εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, ο οποίος σημείωσε ότι «στόχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α΄ βαθμού είναι να μονιμοποιηθούν και να διατηρήσουν τις θέσεις τους οι συμβασιούχοι, ενώ για το καλό των πολιτών μας είναι ανάγκη να εξασφαλίσουμε καθαρές τις πόλεις μας».

Υπενθυμίζεται σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ότι η ρύθμιση η οποία θα κατατεθεί στη Βουλή την προσεχή Δευτέρα προβλέπει τη σύναψη νέων συμβάσεων για τους συμβασιούχους – παρατασιούχους των δήμων μέχρι να αναρτηθούν οι προσωρινοί πίνακες από τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για 2.500 μόνιμες προσλήψεις στον τομέα καθαριότητας.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.