Quantcast
Αυλωνίτου: Οι συντάξεις δεν έχουν περικοπεί αυτή τη στιγμή - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Αυλωνίτου: Οι συντάξεις δεν έχουν περικοπεί αυτή τη στιγμή – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

«Μέλημά μας είναι ακριβώς με το που θα βγει η χώρα από την επιτροπεία να μπορέσει να ελαφρύνει τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές», δήλωσε η βουλευτής Β Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, μιλώντας σε ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «οι συντάξεις δεν έχουν περικοπεί αυτή τη στιγμή» ενώ στο ερώτημα αν οι ελεύθεροι επαγγελματίες της μεταφέρουν ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πριν, απάντησε: «Στο συγκεκριμένο ζήτημα, στις εισφορές, ναι. Βεβαίως είναι. Πραγματικά υπάρχει αύξηση εισφορών για αυτούς που βγάζουν μεγάλα ή μεσαία εισοδήματα».

Παράλληλα, η κ. Αυλωνίτου επισήμανε ότι: «Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μου λένε ότι φέτος θα πληρώσουν λιγότερες εισφορές απ’ ότι πλήρωναν. Αυτό είναι φυσιολογικό γιατί όταν πριν, ανεξάρτητα από το τι θα έβγαζες πλήρωνες με βάση τα χρόνια που ήσουν, με την ασφαλιστική κατηγορία που ήσουν, τώρα πληρώνεις ανάλογα με αυτό που θα βγάζεις» και συνέχισε λέγοντας ότι: «Από τη στιγμή που η οικονομία πάει καλά οι συντάξεις αυξάνονται, οι μισθοί αυξάνονται».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.