Quantcast
Διοικητής ΕΦΚΑ στον Realfm 97,8: Σκοπίμως η προϊσταμένη είπε ότι δεν πληρώνουμε γιατί δεν έχουμε μελάνια - enikonomia.gr
share

Διοικητής ΕΦΚΑ στον Realfm 97,8: Σκοπίμως η προϊσταμένη είπε ότι δεν πληρώνουμε γιατί δεν έχουμε μελάνια

δημοσιεύτηκε:

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του διοικητή του ΕΦΚΑ, με αφορμή την απάντηση της προϊσταμένης του τμήματος παροχών του Οργανισμού στον ιατρικό σύλλογο Πειραιά, ότι ο φορέας δεν εξοφλεί γιατί δεν έχει μελάνια και εκτυπωτές.


Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, ο Θανάσης Μπακαλέξης ανέφερε ότι “η υπάλληλος είχε σκοπιμότητα, δεν εξηγείται διαφορετικά. Ήθελε να δυσφημίσει τον ΕΦΚΑ”.

Και πρόσθεσε: “Δεν γνωρίζω τι έχει στο μυαλό της. Εκείνο που θέλω να τεκμηριώσω είναι ότι έχουμε πληροφοριακό σύστημα για να βγάλουμε τα ληξιπρόθεσμα. Σύστημα υπάρχει. Όλη τη διαχείριση του προγράμματος πληρωμής την έχει ο κ. Τσακίρης, υποδιοικητής, με τον οποίο έχουμε οργανώσει συγκεκριμένο σχεδιάγραμμα”.

Ερωτηθείς εάν ο ΕΦΚΑ έχει εκτυπωτές και μελάνια, ο κ. Μπακαλέξης είπε: “Για όνομα της Παναγίας δεν θα σας απαντήσω καθόλου. Δεν είναι δυνατόν ο μοναδικός ασφαλιστικός φορέας να μπαίνει σε τέτοιες λογικές”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.