Quantcast
Ο Ξυδάκης στον Realfm 97,8 μετά τη ψηφοφορία για την ταυτότητα φύλου: Μπορεί να βρεθούμε με άλλους και να χωρίσουμε με άλλους - enikonomia.gr
share

Ο Ξυδάκης στον Realfm 97,8 μετά τη ψηφοφορία για την ταυτότητα φύλου: Μπορεί να βρεθούμε με άλλους και να χωρίσουμε με άλλους

δημοσιεύτηκε:

Στο ενδεχόμενο επανεξέτασης των συμμαχιών του κόμματος μετά την αρνητική ψήφο των ΑΝΕΛ και τη θετική του Ποταμιού στο νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου από τα 15, αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ερωτηθείς εάν είναι θέμα συζήτησης για το ΣΥΡΙΖΑ οι συμμαχίες ο κ. Ξυδάκης απάντησε μεταξύ άλλων “δεν νομίζω ότι τίθεται τέτοιο θέμα, σε αυτά τα ζητήματα των δικαιωμάτων υπάρχει πράγματι ένας συντηρητισμός στον κυβερνητικό εταίρο και όχι σε όλους τους βουλευτές. Υπάρχουν βουλευτές από τους ΑΝΕΛ, οι οποίοι πάντα συντάσσονται και πολιτικά αλλά και ιδεολογικά με τις κεντρικές πολιτικές επιλογές της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ. Εκτιμώ τη στάση και των βουλευτών του Ποταμιού…, διότι νομίζω στα κρίσιμα κοινωνικά θέματα υπάρχει και η προσωπική ευθύνη” και πρόσθεσε:

“Νομίζω ότι δεν είναι μόνο θέμα ψηφοθηριών και ισορροπιών. Νομίζω ότι καθώς φτάνουμε στο τέλος της πρώτης μακρότατης οδυνηρής φάσης της μνημονιακής περιπέτειας της Ελλάδας, καθώς προσπαθούμε να μπούμε στην φάση της ανόρθωσης και της ανάταξης, πολλές σκέψεις, πολλές συνειδήσεις, πολλά στρατηγικά σχέδια θα μεταμορφώνονται και θα προσπαθούν να δώσουν σχήμα σε μία νέα Ελλάδα και σε μία νέα κοινωνία. Εκεί, μπορούμε να βρεθούμε μαζί με άλλους ανθρώπους, μπορεί να χωρίσουμε με άλλους”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.