Quantcast
Ο Γκιουλέκας στον Realfm 97,8: Η κυβέρνηση έχει υποθηκεύσει τη χώρα με μέτρα για το 2019 και το 2020 - enikonomia.gr
share

Ο Γκιουλέκας στον Realfm 97,8: Η κυβέρνηση έχει υποθηκεύσει τη χώρα με μέτρα για το 2019 και το 2020

δημοσιεύτηκε:

Στην κατάσταση της ελληνικής οικονομίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Κώστας Γκιουλέκας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ερωτηθείς για το εάν αναγνωρίζει ότι υπάρχει κάποια βελτίωση στην οικονομία το τελευταίο διάστημα ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας απάντησε μεταξύ άλλων ότι “το επιδιωκόμενο όλων είναι να βγούμε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση… Με ένα νέο μνημόνιο, που ψήφισε αυτή η κυβέρνηση και που δεσμεύει τη χώρα για διάστημα πολύ μεγαλύτερο από την ίδια τη θητεία αυτής της κυβέρνησης. Που σημαίνει ότι το 2019 και το 2020 είναι ήδη υποθηκευμένη με μέτρα η χώρα. Και μιλώ για τη μείωση του αφορολόγητου, για την περαιτέρω περικοπή των συντάξεων που τα έχει ήδη ψηφίσει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και αυτά θα επιβληθούν στους Έλληνες πολίτες” και πρόσθεσε:

“Από πέρσι και από πρόπερσι, σαφώς και η κατάσταση έχει βελτιωθεί. Αλλά, έχει βελτιωθεί γιατί είχαμε πέσει σε μία πολύ βαθιά ύφεση και η κυβέρνηση με τις παλινωδίες της αφού μας βούλιαξε σε αυτήν την ύφεση, προσπαθεί να ξαναφέρει τη χώρα εκεί που βρισκόμασταν τον Δεκέμβριο του 2014… Από τα τάρταρα στα οποία είχαν βουλιάξει την οικονομία με εκείνες τις περίφημες διαπραγματεύσεις Τσίπρα – Βαρουφάκη, σίγουρα τα πράγματα σήμερα είναι καλύτερα από εκείνη την κατάσταση”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.