Quantcast
Εκτέλεση εν ψυχρώ - Δολοφόνησαν τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο - Ήταν γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ - enikonomia.gr
share

Εκτέλεση εν ψυχρώ – Δολοφόνησαν τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο – Ήταν γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ

δημοσιεύτηκε:

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία μετά τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Ασκληπιού 154. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα μπήκαν στο γραφείο του δικηγόρου, άνοιξαν πυρ και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες χτύπησαν την πόρτα του δικηγορικού γραφείου, την οποία άνοιξε ένας συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Προσποιούμενοι τους πελάτες, κατάφεραν να μπουν στο γραφείο και να εκτελέσουν τον γνωστό δικηγόρο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Στον τόπο της δολοφονίας βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την υπόθεση, καθώς και ιατροδικαστής. Στο σημείο βρίσκεται και η οικογένεια του άτυχου δικηγόρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε χτυπημένος, με δύο σφαίρες στην κοιλιακή χώρα, πάνω στο γραφείο του.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν γίνει προσαγωγές από το σημείο.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν γιος του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου, ο οποίος πέθανε το 2006.

Δείτε τις πρώτες εικόνες έξω από το δικηγορικό γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου:




Ο Τσίπρας ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της δολοφονίας του Ζαφειρόπουλου

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα για τη δολοφονία του γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο κέντρο της Αθήνας και ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

Τα συλλυπητήρια του Τσίπρα στην οικογένεια του Ζαφειρόπουλου

“Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου”, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού και προσθέτει: “Ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε άμεσα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, ενημερώθηκε και ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών της αποτρόπαιας δολοφονίας”.

O Mητσοτάκης για τη δολοφονία του Ζαφειρόπουλου

Τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εξέφρασε μέσω Twitter o Κυριάκος Μητσοτάκης. “Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη στυγνή δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου. Άξιος δικηγόρος, διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ. και πολύ καλός φίλος”, έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.