Quantcast
Ο Δένδιας στον Realfm 97,8 για τα F-16: Εισιτήριο για να μπει ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος στον Λευκό Οίκο - enikonomia.gr
share

Ο Δένδιας στον Realfm 97,8 για τα F-16: Εισιτήριο για να μπει ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος στον Λευκό Οίκο

δημοσιεύτηκε:

Στη συμφωνία για τα F-16 αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Οι προτάσεις των επιτελείων είναι κάτι το οποίο περνάει από τον πολιτικό έλεγχο και από την ένταξη σε ένα συνολικό σενάριο για την άμυνα της χώρας στα χρόνια που έρχονται… Το να παίρνει αιφνίδιες αποφάσεις σε μία δυσχερέστατη οικονομική συγκυρία και χωρίς να εξηγήσει μία συνολική αντιμετώπιση, να δεσμεύει τη χώρα και να δημιουργεί τη βασιμότατη υπόνοια ότι αυτό ήταν το εισιτήριο που πληρώνει ο Έλληνας πολίτης για να μπει ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος στον Λευκό Οίκο” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε:

“Ο κ. Τραμπ έχει αποδείξει πώς βλέπει τα πράγματα. Ο κ. Τραμπ όπου πηγαίνει ή όπου δέχεται προσπαθεί να παίρνει παραγγελίες για να δημιουργεί κατά την άποψη του με αυτόν τον τρόπο θέσεις εργασίας στην αμερικανική οικονομία… Όταν ακούω αντισταθμιστικά πιάνω τοίχο. Διαχρονικά τα αντισταθμιστικά υπήρξαν πηγή προβλημάτων και διαφθοράς, χωρίς να μεταφέρουν οτιδήποτε στην ελληνική οικονομία. Για να μην κοροϊδευόμαστε, τα αντισταθμιστικά τα πληρώνουμε, δεν είναι ότι εμείς δίνουμε 1,1 δισ. και αυτοί μας δίνουν τα υπόλοιπα πίσω. Στην πραγματικότητα, τα αντισταθμιστικά είναι τμήμα του τιμήματος το οποίο υποτίθεται ότι θα δαπανηθεί μέσα στη χώρα σου”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.