Quantcast
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων ΥΠΠΟ - enikonomia.gr
share

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων ΥΠΠΟ

δημοσιεύτηκε:

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ορίστηκε στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Yπουργείου Πολιτισμού (ΤΑΥΠ-ΥΠΠΟ), με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδίας Κονιόρδου.

Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, πρόεδρος του νέου ΔΣ αναλαμβάνει ο Αθανάσιος Στεργίου, υπάλληλος του ΥΠΠΟΑ, καταδυόμενος πολιτικός μηχανικός. Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ αποτελούν οι υπάλληλοι του ΥΠΠΟΑ: Σπυρίδων Γενναδόπουλος, Ευανθία Γιατρουδάκη, Παναγιώτης Σταθουλόπουλος, Γιάννης Τζανάκης.

«Με τη συγκεκριμένη απόφαση το ΥΠΠΟΑ εκκινεί τη διαδικασία ανασυγκρότησης του Ταμείου Αλληλοβοήθειας ώστε να διασφαλίζεται κατά τον πληρέστερο τρόπο η διαφάνεια στην οικονομική διαχείριση και η αποτελεσματικότερη λειτουργία του για την εκπλήρωση των καταστατικών του σκοπών, όπως αυτοί θα προσδιοριστούν στη νέα φάση λειτουργίας του», καταλήγει η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ.

Το νέο ΔΣ θα αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του, καθώς η θητεία του προηγούμενου ΔΣ έληξε στις 24 Νοεμβρίου 2017. Η θητεία του νέου ΔΣ θα είναι τριετής.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.