Quantcast
Βίτσας στον Realfm 97,8 για Novartis: Ο Βορίδης προσπάθησε να ψηλαφίσει υπερασπιστική γραμμή - enikonomia.gr
share

Βίτσας στον Realfm 97,8 για Novartis: Ο Βορίδης προσπάθησε να ψηλαφίσει υπερασπιστική γραμμή

δημοσιεύτηκε:

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για την υπόθεση της Novartis.

“Διέκρινα μια προσπάθεια του κ. Βορίδη να ψηλαφίσει υπερασπιστική γραμμή, ενώ δεν έχει διαβάσει τη δικογραφία όπως δεν την έχω διαβάσει και σε ένα σημείο το τερμάτισε προς το τέλος, με την λογική ότι έβαλε και το θέμα της παραγραφής. Το βασικό κατά τη γνώμη μου είναι ότι έχουμε ένα διεθνές σκάνδαλο και η Ελλάδα έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον ως χώρα αναφοράς” δήλωσε.

Νωρίτερα ο κ. Βορίδης είχε μιλήσει σχετικά με την υπόθεση της Novartis και είπε μεταξύ άλλων ότι “Ο υπουργός Δικαιοσύνης κάνει το διαβιβαστικό, δεν λαμβάνει γνώση της δικογραφίας, ούτε την κρισιολογεί. Ούτε έχει απόψεις επ’αυτής. Αντ’αυτού έγιναν συσκέψεις με τον Πρωθυπουργό και μαθαίνω ότι ο Πρωθυπουργός έδωσε εντολή να διαβιβαστεί. Με ποια αρμοδιότητα;”.

“Θεωρώ φυσιολογικό αυτό που μπορεί να κάνει κάθε δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, να ζητήσει ορισμένα πράγματα, να μην μπορεί να το κάνει η κυβέρνηση. Είναι αδύνατον να ενημερωθούν επί της ουσίας, μόνο επί της διαδικασίας. Μάλιστα ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι δεν έχει ενημέρωση επί της ουσίας, αλλά επί της διαδικασίας” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.