Quantcast
Νέο "χτύπημα" Μπουτάρη: Θα πρότεινα να αλλάξουμε το αεροδρόμιο «Μακεδονία» σε... «Νίκος Γκάλης» - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Νέο “χτύπημα” Μπουτάρη: Θα πρότεινα να αλλάξουμε το αεροδρόμιο «Μακεδονία» σε… «Νίκος Γκάλης» – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Για το θέμα που έθεσε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο για την ονομασία του αεροδρομίου «Μακεδονία» μίλησε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο κ. Μπουτάρης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «δεν είπα να τα αλλάξουμε, απλά αναρωτήθηκα».

«Να το σκεφτούμε γιατί αυτό το όνομα “Μακεδονία” έχει διχάσει τον κόσμο, μας έχει διαλύσει. Δεν βάζω καθόλου ζήτημα αλλαγής, απλά επιβεβαιώνω ότι χάσαμε», είπε ακόμη ο κ. Μπουτάρης, προσθέτωντας, μάλιστα, ότι το αεροδρόμιο θα μπορούσε να μετονομαστεί σε «Νίκος Γκάλης». «Είναι μπασκετομάνα η Θεσσαλονίκη», τόνισε.

Στην ερώτηση αν υπάρχουν αλυτρωτικές τάσεις από την πλευρά των Σκοπίων ο κ. Μπουτάρης είπε «όχι, το δήλωσε και ο ίδιος ο δήμαρχος».

«Τα Σκόπια θα μπορούσαν να είναι νομαρχία της Ελλάδας, θα γίνουν της Τουρκίας… Και τους ρίχνουμε στα νερά των Τούρκων… Είδατε τι έγινε χθες στην Τουρκία; (επίσκεψη του σκοπιανού πρωθυπουργού στην Άγκυρα)» σημείωσε ο Γιάννης Μπουτάρης. «Το περίφημο ‘’όνομα’’ έχει διχάσει τον κόσμο μας έχει διαλύσει» σημείωσε μάλιστα.

«Τι μάχη δίνουμε, ότι θα μας κλέψουν τη Θεσσαλονίκη; Ότι θα κατέβουν να την πάρουν; Δεν είναι ανθρωποφάγοι οι άνθρωποι επειδή υπήρχε ο περίφημος Γκρουέφσκι» ανέφερε ακόμα για τους Σκοπιανούς.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.