Quantcast
Μαντάς στον Realfm 97,8: Θα φανεί αν η ενότητα της ΝΔ δοκιμάζεται - Νομίζω ότι υπάρχουν πολιτικά ζητήματα - enikonomia.gr
share

Μαντάς στον Realfm 97,8: Θα φανεί αν η ενότητα της ΝΔ δοκιμάζεται – Νομίζω ότι υπάρχουν πολιτικά ζητήματα

δημοσιεύτηκε:

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Η συζήτηση για τις 10 κάλπες τουλάχιστον στη διάσκεψη των Προέδρων θα μπορούσε να φτάσει στη μία κάλπη αν οι αναφερόμενοι στο υλικό της δικογραφίας ενεργοί βουλευτές είχαν δηλώσει ότι θα απέχουν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Τότε θα μπορούσε να γίνει μία κάλπη” διευκρίνισε.

“Το αν η ενότητα της ΝΔ υπάρχει, δεν υπάρχει, δοκιμάζεται ή όχι θα φανεί στη συνέχεια. Και νομίζω ότι πολιτικά τουλάχιστον υπάρχουν ζητήματα” είπε ο κ. Μαντάς.

“Η προκαταρκτική επιτροπή θα εξετάσει με βάση τις αρμοδιότητες που ορίζονται από τον κανονισμό και σε αυτή τη διαδικασία θα εξαντληθούν τα πάντα. Σε αυτό το πρώτο βήμα θα εξαντληθούν οι δυνατότητες και θα τεθούν οι διαφορετικές απόψεις στη συζήτηση και εκεί θα διαπιστωθεί αν αρκεί αυτός ο χρόνος και μπορεί να πάμε σε παράταση. Θα φανεί” συμπλήρωσε.

“Νομίζω ότι δεν πρέπει να προκαταβάλουμε τίποτε. Να μην υπάρχει καμία σκιά στις διαδικασίες που θα γίνουν. Να πάμε βήμα βήμα θεσμικά, συστηματικά χωρίς να αφήνουμε σκιές” συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη στην τηλεόραση του Alpha απάντησε “Δεν συνηθίζω να σχολιάζω δηλώσεις, αλλά δείχνει έναν τρόπο που κάποιος αντιμετωπίζει τα ζητήματα. Αυτό είναι υπό κρίση. Ο τρόπος που χρησιμοποιεί και οι λέξεις που χρησιμοποιεί ο καθένας για να πει κάτι, δείχνει κάτι”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.