Quantcast
Καμίνης σε SZ: Η Αθήνα είναι το νέο Βερολίνο - enikonomia.gr
share

Καμίνης σε SZ: Η Αθήνα είναι το νέο Βερολίνο

δημοσιεύτηκε:

Σε δηλώσεις που έκανε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης από τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στη γερμανική πρωτεύουσα αναφέρεται η εφημερίδα Süddeutsche Zeitung:

«Ο Γιώργος Καμίνης υποστηρίζει, και μάλιστα από το Βερολίνο ότι ‘η Αθήνα είναι το νέο Βερολίνο’. Στην ΙΤΒ ο δήμαρχος της Αθήνας προσκαλεί όλους ‘στη διάσημη και ζωντανή πόλη μας. Δεν υπερβάλλουμε εάν πούμε ότι η Αθήνα βιώνει μια τουριστική άνοιξη’ διαβεβαιώνει ο Καμίνης.

Ο δήμος, το αεροδρόμιο και το μέλος της Star-Alliance Aegean, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας, ξεκινούν από κοινού ως Public Private Partnership (συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα) μια διαφημιστική εκστρατεία με εκατό ταινίες μικρού μήκους. Το σύνθημα: One city. Νever ending stories. Το σλόγκαν, το οποίο για κάποιους ευρωπαίους πολιτικούς που ασχολούνται με τα της Οικονομίας μπορεί να είναι διφορούμενο, στοχεύει στην προβολή της Αθήνας ως προορισμού για όλες τις εποχές. Μετά την πικρή κρίση των τελευταίων ετών ο τουρισμός αρχίζει να ανακάμπτει – δυναμικά στα ελληνικά νησιά και λίγο πιο συγκρατημένα στην πρωτεύουσα».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.