Quantcast
Παπαδημούλης: Η εμπρηστική στάση Ερντογάν απαιτεί εθνική ομοψυχία - enikonomia.gr
share

Παπαδημούλης: Η εμπρηστική στάση Ερντογάν απαιτεί εθνική ομοψυχία

δημοσιεύτηκε:

Την ανάγκη να υπάρξει εθνική ομοψυχία, μακριά από διχασμό και μικροπολιτική, απέναντι στην “εμπρηστική στάση” του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, επισημαίνει με ανάρτηση του στο twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Η εμπρηστική στάση Ερντογάν απαιτεί: Εθνική ομοψυχία στηριγμένη στο πάγιο εθνικό δόγμα “δεν διεκδικούμε τίποτε, δεν παραχωρούμε τίποτα”, ισχυρά διεθνή ερείσματα, πολιτική σταθερότητα και προσήλωση στην ειρήνη και την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Μακριά από διχασμό και μικροπολιτική» έγραψε ο κ. Παπαδημούλης.

Επίσης σε άλλο tweet ο κ. Παπαδημούλης αναφέρει ότι: «Απολύτως εφικτή είναι μια νέα τετραετία με κυβέρνηση Τσίπρα», επικαλούμενος τα συμπεράσματα της δημοσκόπησης της εταιρίας Κάπα Research, για την εφημερίδα “Εθνος”, που δείχνουν μείωση της διαφοράς ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ στις 4,4 μονάδες.

«Μέχρι τις εκλογές του 2019, με εμμονή στην ανάκαμψη της χώρας , την ειρήνη και τη δίκαιη ανάπτυξη, με μετρήσιμο αποτέλεσμα, είναι απολύτως εφικτή μια νέα 4ετία με κυβέρνηση Τσίπρα» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Παπαδημούλης.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.