Quantcast
Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι πανέτοιμη για εκλογές - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι πανέτοιμη για εκλογές – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Στο Περιστέρι μετέβη ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να ψηφίσει για την ανάδειξη διοικήσεων στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις της ΝΔ καθώς και αντιπροσώπων για το συνέδριο του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για μια πολύ σημαντική ημέρα για τη ΝΔ και για γιορτή δημοκρατίας. «Κερδίζουμε το στοίχημα της εκλογής των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων από τη βάση του κόμματος, από τα ίδια τα ενεργά μέλη της ΝΔ. Είμαι πολύ περήφανος διότι πάνω από 155.000 συμπολίτες μας συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η ΝΔ ανοίγει τις πόρτες της στους πολίτες και τα παράθυρά της σε κάθε νέα αντίληψη. Η ΝΔ διαμορφώνει μια νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία και γίνεται η μεγάλη κοίτη στην οποία ενώνονται όλοι εκείνοι οι πολίτες που όχι απλά θέλουν να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, αλλά προσδοκούν στο να οικοδομήσουμε όλοι μαζί μια καλύτερη Ελλάδα με περισσότερη αισιοδοξία και χαμόγελο. Αξίζουμε καλύτερα και η ΝΔ το αποδεικνύει αυτό έμπρακτα σήμερα» επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Στη συνέχεια, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και ερωτηθείς εάν είναι έτοιμος για εκλογές είπε μεταξύ άλλων: «Η ΝΔ είναι πανέτοιμη για εκλογές και όσο πιο σύντομα αυτές γίνουν τόσο καλύτερα θα είναι για τον τόπο» φορά την εκλογική ετοιμότητα της ΝΔ.

Σχετικά με τη διαδικασία εσωκομματικών εκλογών τόνισε: «Θέλω να παίρνουμε λίγα από πολλούς, και αυτή τη δέσμευση μας την κάνουν πράξη οι Νεοδημοκράτες». Επίσης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι 155.000 μέλη της ΝΔ καταβάλλουν 12 ευρώ ετησίως για την κάρτα μέλους. «Δεν υπάρχουν πολλά κόμματα στην Ευρώπη με 155.000 μέλη με ετήσια συνδρομή… τολμήσαμε να ανοίξουμε τις διαδικασίες στο κόμμα σε τόσο μαζικό επίπεδο, δεν το έχει ξανακάνει άλλο κόμμα αυτό» σημείωσε.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.