Quantcast
Η σοκαριστική ομολογία της 19χρονης που έπνιξε μαζί με τη μητέρα της το νεογέννητο μωρό της και το πέταξε στα σκουπίδια στην Πετρούπολη - enikonomia.gr
share

Η σοκαριστική ομολογία της 19χρονης που έπνιξε μαζί με τη μητέρα της το νεογέννητο μωρό της και το πέταξε στα σκουπίδια στην Πετρούπολη

δημοσιεύτηκε:

Μία 19χρονη και η 54χρονη μητέρα της συνελήφθησαν χθες, για την υπόθεση με το βρέφος, που είχε βρεθεί πριν από λίγους μήνες νεκρό σε κάδο απορριμμάτων, στην Πετρούπολη.

Το DNA της νεαρής κοπέλας ταυτοποιήθηκε με αυτό του νεκρού βρέφους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εγκυμοσύνη ήταν ανεπιθύμητη.

Η 19χρονη ομολόγησε ότι γέννησε στη μπανιέρα του σπιτιού της με τη βοήθεια της μητέρας της. Αμέσως μετά, οι δύο γυναίκες έβαλαν χαρτοπετσέτες στο στόμα του μωρού και το έπνιξαν με τον ομφάλιο λώρο. Στη συνέχεια, η 54χρονη γυναίκα, πέταξε το μωρό στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η 19χρονη, ο πατέρας του μωρού δεν βρίσκεται στη ζωή.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους, έχοντας συλλέξει DNA από τις δύο γυναίκες, οι οποίες διέμεναν σε κοντινή απόσταση από τον κάδο που βρέθηκε πεταμένο το βρέφος.

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.