Quantcast
Μητσοτάκης: Ο Μπουτάρης μου είναι συμπαθής αλλά ως δήμαρχος έχει αποτύχει- Καταδικασμένη η προσπάθεια Τσίπρα να παρουσιαστεί ως κεντροαριστερός - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: Ο Μπουτάρης μου είναι συμπαθής αλλά ως δήμαρχος έχει αποτύχει- Καταδικασμένη η προσπάθεια Τσίπρα να παρουσιαστεί ως κεντροαριστερός – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Σε προσωπικό επίπεδο μου είναι συμπαθής. θεωρώ όμως ότι ως δήμαρχος δεν έχει πετύχει”, ανέφερε για τον Γιάννη Μπουτάρη ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο ΣΚΑΪ.

“Το ζήτημα στις δημοτικές εκλογές δεν έχει να κάνει με την ιδεολογική προέλευση των υποψηφίων αλλά με την αποτελεσματικότητα να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας”.

“Ο κ. Τσίπρας έχει κάνει απελπισμένες προσπάθειες να παρουσιαστεί ως κεντροαριστερός. Είναι μια προσπάθεια καταδικασμένη σε αποτυχία. Διότι ο κ. Τσίπρας είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αγαπάει πάρα πολύ την καρέκλα και δεν έχει ξεκάθαρο ιδεολογικό μπούσουλα” πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τη στήριξη του Πρωθυπουργού στο πρόσωπο του κ. Μπουτάρη.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.