Quantcast
ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Δεν δίστασε να δείξει το κυνικό πρόσωπο του πιο σκληρού νεοφιλελευθερισμού - enikonomia.gr
share

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Δεν δίστασε να δείξει το κυνικό πρόσωπο του πιο σκληρού νεοφιλελευθερισμού

δημοσιεύτηκε:

Το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ είναι ο πιο σκληρός νεοφιλελευθερισμός, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ και υπογραμμίζει ότι οι προτάσεις του για το μέλλον της χώρας «μας γυρίζουν πολύ πιο πίσω ακόμα κι από τη δεκαετία του 1960».

«Σήμερα ο κ. Κ. Μητσοτάκης δεν δίστασε να δείξει, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ το κυνικό πρόσωπο του πιο σκληρού νεοφιλελευθερισμού, ο οποίος είναι το πραγματικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα η ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει πως ο πρόεδρος της ΝΔ:

– Υπερασπίστηκε τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, απορρίπτοντας την επιστροφή στην κανονικότητα που δρομολογεί η παρούσα κυβέρνηση.

– Υποσχέθηκε την παράδοση του Δημοσίου στα ιδιωτικά συμφέροντα, με τα καταστροφικά κοινωνικά αλλά και οικονομικά αποτελέσματα που όλοι γνωρίζουμε.

– Υπεραμύνθηκε της αποσάθρωσης του κοινωνικού κράτους και του δημόσιου ασφαλιστικού συστήματος, υπέρ ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών.

«Είναι προφανές πως ο πρόεδρος της ΝΔ δεν επέλεξε τυχαία τη διαγραφή της ιστορικής μνήμης, με αφορμή την υπόθεση Λαμπράκη», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει: «Οι προτάσεις του για το μέλλον της χώρας μάς γυρίζουν πολύ πιο πίσω ακόμα κι από τη δεκαετία του 1960».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.