Quantcast
Κουμουτσάκος: Δεν μπορεί να δεσμεύσει τη χώρα στο Σκοπιανό ο Τσίπρας - enikonomia.gr
share

Κουμουτσάκος: Δεν μπορεί να δεσμεύσει τη χώρα στο Σκοπιανό ο Τσίπρας

δημοσιεύτηκε:

«Στο Σκοπιανό στη ΝΔ ακολουθούμε με σταθερότητα τη γραμμή υπευθυνότητας που έχουμε χαράξει εξ αρχής σε ένα κρίσιμο εθνικό θέμα, κάτι που δεν κάνει η κυβέρνηση που αυτοδιαψεύδεται» σημείωσε το Σάββατο ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Όπως παρατήρησε, η κυβέρνηση στο ονοματολογικό η κυβέρνηση είναι πελαγωμένη και βρίσκεται σε σύγχυση. «Σε αυτή την κυβέρνηση δίνουμε μηδενική αξιοπιστία και εμπιστοσύνη» ανέφερε.

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να πείσει ούτε τον Καμμένο για το Σκοπιανό με ποια νομιμοποίηση θα δεσμεύσει τη χώρα; Δεν μπορεί να δεσμεύσει τη χώρα, δεν μπορεί με ένα τηλεφώνημα να δώσει τοις μετρητοίς τα όπλα της χώρας για να πάρει μια συμφωνία σε δόσεις» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος τόνισε ότι η μόνη ενημέρωση που κάνει η κυβέρνηση για τις διαπραγματεύσεις προέρχεται από διαρροές, από δημόσιες δηλώσεις του κ. Κοτζιά, που διαψεύδονται, και από τα Σκόπια. «Αυτή είναι η ενημέρωσή μας, αυτή είναι η ενημέρωση του λαού» παρατήρησε.

Κάλεσε επίσης τον πρωθυπουργό να μη διχάσει το λαό, προειδοποιώντας ότι θα ήταν ολέθριο λάθος να λοιδορηθούν τα συλλαλητήρια, τα οποία αντίθετα η κυβέρνηση έπρεπε να αξιοποιεί διπλωματικά.

Πηγή: ΣΚΑΪ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.