Quantcast
Χρηστίδης στον Realfm 97,8: Μεγάλο κομμάτι των στελεχών του Ποταμιού θα παραμείνει στο Κίνημα Αλλαγής - enikonomia.gr
share

Χρηστίδης στον Realfm 97,8: Μεγάλο κομμάτι των στελεχών του Ποταμιού θα παραμείνει στο Κίνημα Αλλαγής

δημοσιεύτηκε:

“Όλο το τελευταίο διάστημα είχαμε ενδείξεις ότι προς τα εκεί πήγαινε το πράγμα, με την έννοια ότι είχαμε δηλώσεις διαφόρων στελεχών και βουλευτών του ΠΟΤΑΜΙΟΥ που έδειχναν ότι δεν έχουν μια ενιαία κατεύθυνση, αυτή του Κινήματος Αλλαγής” δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Θυμόμαστε όλοι βουλευτές να λένε ότι πρέπει να υποστηρίξουμε το ΣΥΡΙΖΑ ή άλλοι ότι πρέπει να στηρίξουμε τη ΝΔ. Αυτό είναι κάτι που παραβίαζε τη θεμελιώδη αρχή του Κινήματος Αλλαγής από την πρώτη ημέρα. Και φυσικά σε μια σειρά ζητημάτων που είδαμε να εξελίσσονται, θυμάμαι χαρακτηριστικά τη φράση του Γρ. Ψαριανού ότι ‘μας έλεγε ο Σταύρος ότι θα μπούμε μέσα στο ΠΑΣΟΚ για να πάρουμε το ΠΑΣΟΚ’, δείχνει ότι υπήρχαν κάποιες άλλες αντιλήψεις που τώρα δεν μπορούν να ξεπεράσουν” συμπλήρωσε.

“Ο θεματοφύλακας της δικής μας πορείας είναι η αυτόνομη πορεία. Από την αρχή ήταν η εντολή των πολιτών να δημιουργήσουμε μια μεγάλη παράταξη, η οποία να κάνει σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να βάζει σαφή όρια από την παράταξη του κ. Μητσοτάκη. Αυτό είναι κάτι που κάναμε, σας υπενθυμίζω τις δηλώσεις του τελευταίου διαστήματος που έδειχναν ότι υπάρχει κρίση ταυτότητας σε ένα κομμάτι του Ποταμιού, ο κ. Δανέλλης έκανε εκδήλωση μαζί με τον κ. Τζανακόπουλο. Όλα τα υπόλοιπα θα φανούν στο μέλλον. Εμείς προχωράμε με αυτούς που θέλουν και με αυτούς που μπορούν” τόνισε.

Ερωτηθείς αν είναι ανοιχτές οι πόρτες για τα στελέχη του Ποταμιού που θα θελήσουν να παραμείνουν απάντησε “Μεγάλο κομμάτι των στελεχών του Ποταμιού θα παραμείνει στο Κίνημα Αλλαγής, πέραν των ευρύτερα αναγνωρισμένων προσώπων που έχουν κάνει ήδη δηλώσεις, πρέπει να σας πω ότι σε επίπεδο νομών η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων θα παραμείνουν γιατί αντιλαμβάνονται την ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις”.

“Ο Σταύρος Θεοδωράκης όταν έμπαινε στο γήπεδο, για να μιλήσουμε όρους μουντιάλ, γνώριζε ποιες είναι οι συνθήκες που είχε να αντιμετωπίσει” υπογράμμισε.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.