Quantcast
Ξυδάκης στον Realfm 97,8: Δεν θα πέσει η κυβέρνηση, η συμφωνία για το Σκοπιανό θα έρθει στο κοινοβούλιο και θα περάσει - enikonomia.gr
share

Ξυδάκης στον Realfm 97,8: Δεν θα πέσει η κυβέρνηση, η συμφωνία για το Σκοπιανό θα έρθει στο κοινοβούλιο και θα περάσει

δημοσιεύτηκε:

“Ο τόνος και το περιεχόμενο ήταν αναμενόμενο. Από την πρώτη στιγμή το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών έκανε λόγο για αμοιβαιότητα, όπως είναι αμοιβαίες οι τοποθετήσεις διπλωματών, γνωρίζαμε ότι θα κινηθούν ανάλογα” δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.

Ερωτηθείς για τις ελληνορωσικές σχέσεις είπε ότι “είναι μια καινούργια διάσταση, η αντίδραση τους ήταν αναμενόμενη, όπως επίσης και η ελληνική αντίδραση. Αν ξένοι υπήκοοι αναμιγνύονται στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας και σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, νομίζω ότι η μόνη κίνηση που μπορεί να κάνει ένα κυρίαρχο κράτος είναι να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του και να προχωρήσει σε κάποιες κινήσεις”.

“Θα γίνει αποκλιμάκωση αναπόφευκτα” συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το Σκοπιανό δήλωσε ότι “εκτιμώ ότι δεν θα πέσει η κυβέρνηση, η συμφωνία θα έρθει στο κοινοβούλιο και θα περάσει”.

“Κανείς δεν μπορεί να ρίξει μια κυβέρνηση και να βάλει την χώρα σε περιπέτειες για ένα μεγάλο θέμα εξωτερικής πολιτικής” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.