Quantcast
Επικεφαλής της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών που έσπευσε για βοήθεια στο Μάτι: Πριν βραδιάσει βρήκαμε τους πρώτους νεκρούς- ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Επικεφαλής της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών που έσπευσε για βοήθεια στο Μάτι: Πριν βραδιάσει βρήκαμε τους πρώτους νεκρούς- ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Στην αποκάλυψη ότι πριν βραδιάσει είχαν εντοπίσει τουςπρώτους νεκρούς στο Μάτι, ώρες πριν λάβει αναλυτική ενημέρωση της κατάστασης από τους αρμόδιους υπουργούς ο Πρωθυπουργός, δίχως να αναφερθούν τυχόν θύματα τη στιγμή εκείνη, προχώρησε ο επικεφαλής αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων που ηγείτο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, η οποία από τη πρώτη στιγμή ενημερώθηκε και έσπευσε στην περιοχή, προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους που είχαν πέσει στη θάλασσα για να σωθούν από την πύρινη λαίλαπα.

Τα όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Μπαλτάκος επιβεβαίωσε και ο γενικός γραμματέας Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος. Συγκεκριμένα, ο κ. Μαυροειδάκος σημείωσε ότι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχαν εντοπίσει τον πρώτο νεκρό της πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική στις 19:40 το απόγευμα της Δευτέρας. Μάλιστα, τόνισε ότι, δεν δόθηκαν εγκαίρως εντολές στη διαθέσιμη αστυνομική δύναμη να μεταβεί στο Μάτι, καθώς επίσης πως επικοινωνούσαν μαζί του αστυνομικοί και του έλεγαν ότι είναι έτοιμοι, αλλά δεν είχαν λάβει ακόμα εντολές για το πού πρέπει να πάνε.

Την ίδια ώρα, η περιγραφή από τον επικεφαλής της ειδικής μονάδας υποβρυχίων αποστολών, της επιχείρησης διάσωσης στην περιοχή, συγκλονίζει.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.