Quantcast
Μητσοτάκης: Όχι σε κυβερνητικό συνασπισμό που θα περιλαμβάνει τον ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: Όχι σε κυβερνητικό συνασπισμό που θα περιλαμβάνει τον ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση τόσο εγώ, όσο και η ΝΔ να συμφωνήσουμε σε οποιοδήποτε είδους μεγάλο συνασπισμό που να συμπεριλαμβάνει τον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε οΚυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ, ενώ συνέχισε λέγοντας πως «θα επιδιώξω το καλύτερο δυνατό εκλογικό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα εάν δεν τα καταφέρουμε θα επιδιώξουμε ευρύτερες κοινοβουλευτικές και πολιτικές συγκλίσεις».

«Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι σε κάθε περίπτωση η χώρα δεν θα παραμείνει ακυβέρνητη και δεν θα οδηγηθεί σε εκλογές με απλή αναλογική. Σκεφτείτε λίγο το σενάριο: Μια χώρα εκτός αγορών, τα επιτόκια να ανεβαίνουν, και η χώρα να οδηγείται στις εκλογές με απλή αναλογική, άρα να γνωρίζουν ότι όλοι την επόμενη μέρα θα είναι εξασφαλισμένη η ακυβερνησία της χώρας. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι την επόμενη μέρα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα υπάρξει ψήφος εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ1



«Ο πήχης είναι ψηλά. Περιέγραψα πριν πως αντιλαμβάνομαι τον τρόπο λειτουργίας της κυβέρνησης. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι που θα επιλεγούν, είναι πρόσωπα που θα κάτσουν για πρώτη φορά σε υπουργική καρέκλα. Εκτιμώ και τη νεότητα και την εμπειρία. Όλα αυτά θα αξιολογηθούν και σίγουρα σε ζητήματα ηθικής τάξης δεν χωράει καμία έκπτωση» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ1


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.