Quantcast
"Καρφί" Καμμένου για τον Βούτση - enikonomia.gr
share

“Καρφί” Καμμένου για τον Βούτση

δημοσιεύτηκε:

Λίγη ώρα μετά την ανάρτησή του, με την οποία διέψευδε επικοινωνία του με τον πρωθυπουργό, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, επανήλθε με νέο tweet, «καρφώνοντας» τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

«Θα χρειαστεί η άδεια του Βούτση γιατί τον ενοχλούν οι άξονες …Η Γαλλία και η Αμερική προστίθενται στις τριμερείς με Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο», έγραψε ο κ. Καμμένος, παραθέτοντας και σχετικό δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Βουλής είχε δηλώσει χθες ότι «δεν έχω παραπάνω ενημέρωση και δεν είναι εύκολο να καταλάβω ακριβώς τι προτείνει ο συνεργαζόμενος με την κυβέρνηση Πάνος Καμμένος»,  προσθέτοντας: «Δεν είναι εύκολο να καταλάβω και τι ακριβώς πρότεινε. Και για το θέμα των βάσεων και για τη διαμόρφωση μετώπων και αξόνων στα Βαλκάνια. Εμείς εργαζόμαστε για τη συνεργασία στα Βαλκάνια, αντίθετα με τη διαμόρφωση αξόνων για να αποτρέψουμε τα εθνικιστικά δόγματα και στερεότυπα από πλευράς Αλβανίας και Τουρκίας. Άρα δεν αντιλαμβάνομαι που θα βοηθούσε η διαμόρφωση αντιαξόνων και αντιμετώπων με άλλες χώρες που ανέφερε ο Πάνος Καμμένος. Δεν είναι και εύκολο να κατανοηθούν σε βάθος».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.