Quantcast
Μητσοτάκης: Έχουμε πλέον 302 βουλευτές - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: Έχουμε πλέον 302 βουλευτές

δημοσιεύτηκε:

Μήνυμα συστράτευσης ενόψει των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καλώντας τους πολίτες να βοηθήσουν στην πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος. 

Μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στους Αγίους Αναργύρους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθήνας, μίλησε με θερμά λόγια για τη σχέση του με την περιοχή, επισημαίνοντας ότι η ΝΔ είναι το κόμμα όλων των Ελλήνων.

«Η ΝΔ είναι βαθιά λαϊκό κόμμα, είναι κοντά σε όσους έχουν την περισσότερη ανάγκη», είπε επισημαίνοντας τρεις λόγους, που όπως τόνισε έχουν οι πολίτες, για να καταψηφίσουν τον Αλέξη Τσίπρα. «Εξαπάτησε τους Έλληνες, έπνιξε όλους στους φόρους και πέρασε τη Συμφωνία των Πρεσπών, δίνοντας γλώσσα και ταυτότητα στους γείτονες, είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για κυβέρνηση σε αποδρομή, ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε πρωτοφανή τα φαινόμενα που παρουσιάζονται στη Βουλή, λέγοντας πως πλέον έχουμε 302 βουλευτές καθώς οι δύο είναι και συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι.

Εκφράζοντας την εκτίμηση πως οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στις 26 Μαΐου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως το ρολόι χτυπά αντίστροφα, καλώντας τους πολίτες να δώσουν τη μάχη, μια μάχη για την οποία είπε πως δεν θα είναι εύκολη. « Να είμαστε έτοιμοι για σκληρή μάχη. Σας θέλω όλους στην πρώτη γραμμή», δήλωσε με στόχο να πεισθούν οι πολίτες που ακόμα δεν είναι σίγουροι ότι η ΝΔ αξίζει την ψήφο τους καθώς η δικιά τους ζωή μπορεί να γίνει καλύτερη.

Δεσμεύτηκε μάλιστα για μία ακόμα φορά για μείωση της φορολογίας για όλους αλλά και για επικράτηση της έννομης τάξης. «Η ΝΔ δεσμεύεται ότι θα μειώσει τη φορολογία για όλους, ξέρουμε πως θα κινήσουμε την οικονομία και θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, θέλω να αισθάνεστε ασφαλείς στις γειτονιές σας, ο νόμος και η τάξη θα επανέλθουν», είπε χαρακτηριστικά, δίνοντας έμφαση και στην αναβάθμιση και ενίσχυση της υγείας αλλά και της παιδείας.

«Αυτά θα πείσουν τους καχύποπτους συμπολίτες, Δεν προσβλέπουμε μόνο στην αρνητική ψήφο. Διεκδικούμε παραπάνω γιατί αξίζουμε κάτι καλύτερα, μπορούμε καλύτερα. Αυτή είναι μια κυβέρνηση που δεν μας αξίζει», δήλωσε.

Προχωρώντας στο άνοιγμά του προς την κοινωνία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως σε αυτή την προσπάθεια θέλει κοντά του τους παλιούς αγωνιστές της ΝΔ που στην πορεία εγκατέλειψαν το κόμμα αλλά και ανθρώπους που δεν έχουν ψηφίσει ποτέ τη ΝΔ καθώς όπως είπε αυτοί θα είναι που θα δώσουν τη μεγάλη ώθηση στην παράταξη. « Το 2019 θα το θυμόμαστε ως το έτος της μεγάλης πολιτικής αλλαγής» είπε, καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν τον Γιώργο Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.