Quantcast
Κουρουμπλής: Κακώς μίλησε ο Πολάκης - Δεν είχε κανένα λόγο να ανοίξει αυτό το ζήτημα - enikonomia.gr
share

Κουρουμπλής: Κακώς μίλησε ο Πολάκης – Δεν είχε κανένα λόγο να ανοίξει αυτό το ζήτημα

δημοσιεύτηκε:

«Ατυχής η δήλωση Πολάκη, κακώς έβγαλε το ΦΕΚ ο Παύλος Πολάκης, κακώς μίλησε για αυτό το θέμα. Δεν είχε κανένα λόγο να ανοίξει αυτό το ζήτημα» δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΠαναγιώτης Κουρουμπλής.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, ο κ. Κουρουμπλής υποστήριξε «υπάρχουν και λαθεμένες στιγμές. Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε καμία δουλειά να μπει σε αυτό το διάλογο» .

Παράλληλα απάντησε ότι «δεν είναι λάθος» να ζητούσε συγγνώμη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας για την επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Ωστόσο ατυχής ήταν για τον κ. Κουρουμπλή και η δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου. «Έκανε μία δήλωση η οποία αδικεί τα πράγματα. Αυτές είναι κατακτήσεις, δεν είναι επιδόματα, ούτε δώρα τα οποία χαρίζει το κράτος στους αναπήρους. Το κράτος οφείλει να προσφέρει σε κάθε πρόσωπο με ιδιαιτερότητα, τα μέσα για να μπορεί να είναι παραγωγικός άνθρωπος. Είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας που δεν επηρεάζει ούτε κατ’ ελάχιστον η αναπηρία την αξιοποίηση της επιστημονικής του γνώσης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τα επιδόματα είπε ότι «έσωσαν την αξιοπρέπεια χιλιάδων ανθρώπων που έριχναν την αξιοπρέπεια τους στους κάδους των σκουπιδιών. Αυτό το φαινόμενο έχει εξαφανιστεί σχεδόν και αυτό δείχνει ότι η κυβέρνηση στόχευσε σωστά. Όπως ήταν το φαινόμενο αυτό δεν είναι και η επιδοματική πολιτική έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτό».

Πηγή: ΘΕΜΑ 104.6


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.