Quantcast
Κυμπουρόπουλος προς Τσίπρα: Είναι άδικο αυτό που είπατε για μένα - enikonomia.gr
share

Κυμπουρόπουλος προς Τσίπρα: Είναι άδικο αυτό που είπατε για μένα

δημοσιεύτηκε:

Απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα για την αναφορά στο όνομά του, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη.

Απαντώντας στα λεγόμενα του Πρωθυπουργού πως η ΝΔ τον «περιφέρει για να μαζέψει ψήφους», ο ίδιος απάντησε πως είναι ντροπή να κρίνεται για κάτι άλλο πέραν από τις απόψεις και τις προτάσεις του. Είπε χαρακτηριστικά πως «είναι άδικο να αποτυπώνεται η προσπάθεια μου με αυτόν τον τρόπο. Ότι δηλαδή ο πρόεδρος της ΝΔ με εκμεταλλεύεται αφού μπορώ και θέλω να είμαι κοντά στον κόσμο και να διαδώσω το όνειρο μου και την θέληση μου να κάνω κάτι για την Ελλάδα μας. Δεν ζητάω τη λύπη σας. Ζητάω να καταλάβετε ποιος είμαι και τι θέλω να κάνω αν και εφόσον καταφέρω να φτάσω στην Ευρωβουλή. Ζητάω την στήριξη σας», ανέφερε ο κ. Κυμπουρόπουλος.

Όπως ανέφερε στόχος του είναι να αλλάξει η πολιτική σκέψη στην Ευρώπη.«Θέλω να αλλάξω την πολιτική σκέψη και ακολουθώ το παράδειγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όταν ο Τσίπρας είπε ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν, ο Μητσοτάκης λέει είμαστε εδώ ανοιχτοί να επικοινωνήσουμε και να κάνουμε διάλογο. Αυτήν την πολιτική θέλω ν’ ακολουθήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: grtimes.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.