Quantcast
Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας ξέρει πολύ καλά ότι θα χάσει τις εκλογές - Θα ήθελα να τον στείλω σε μόνιμη ξεκούραση - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας ξέρει πολύ καλά ότι θα χάσει τις εκλογές – Θα ήθελα να τον στείλω σε μόνιμη ξεκούραση

δημοσιεύτηκε:

«Ο κ. Τσίπρας ξέρει πολύ καλά ότι θα χάσει αυτές τις εκλογές και αντιλαμβάνεται ότι είναι πρώτη φορά που οι Έλληνες πολίτες προσέρχονται στην κάλπη μετά από τέσσερα χρόνια. Θα είναι μία ετυμηγορία συνολικά για την κυβέρνηση. Πιστεύω ότι θα είναι μία ψήφος επιβράβευσης για την ΝΔ» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως «έχει κάνει μία σημαντική οπισθοχώρηση» από την δήλωσή του στη Βουλή ότι οι ευρωεκλογές είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. «Προφανώς αντελήφθη το βάρος των όσων είπε και ανέκρουσε πρύμναν», είπε χαρακτηριστικά.

Ζήτησε καθαρή νίκη της ΝΔ ενώ ερωτηθείς για τη διαφορά που θα προσδιορίζει την καθαρή νίκη και εάν θα είναι οι επτά μονάδες είπε «δεν το κρύβω εγώ θέλω μία καθαρή νίκη της ΝΔ. Και ποιος τον καθόρισε αυτόν τον αριθμό; Θα σας έλεγα ότι στις τελευταίες προηγούμενες αναμετρήσεις για τις ευρωεκλογές ήταν 3,5 μονάδες. Εγώ θέλω μία καθαρή νίκη ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία πολιτική αλλαγή. Είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να στείλουν ένα μήνυμα αποδοκιμασίας της κυβέρνησης».

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για αλαζονεία με αφορμή τη δήλωση του ότι δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο περίπτωση να χάσει τις εκλογές και σε απάντηση όσων είπε ο πρωθυπουργός ότι ο κ. Μητσοτάκης του κάνει πολιτικά δώρα με τη στάση του ανέφερε «του επιφυλάσσω ένα καλό δώρο το βράδυ των εκλογών. Θα ήθελα να τον στείλω πραγματικά σε μία μόνιμη ξεκούραση».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.