Quantcast
Παράταση για την εγγραφή στο «e-Μητρώο Πλοίων» - enikonomia.gr
share

Παράταση για την εγγραφή στο «e-Μητρώο Πλοίων»

δημοσιεύτηκε:

Το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής έχει προωθήσει στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης τροπολογία για να δοθεί παράταση για την εγγραφή των ιδιωτικών πλοίων αναψυχής, των επαγγελματικών τουριστικών ημερόπλοιων, και των επαγγελματικών πλοίων αναψυχής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Πλοίων («e-Μητρώο Πλοίων») .

Παράλληλα, το υπουργείο επισημαίνει ότι, μέχρι τις 13 Μαΐου 2019, είχαν εγγραφεί στο e-μητρώο 3.379 επαγγελματικά σκάφη σε σύνολο περίπου 5.200. Επίσης εγγραφεί 270 ημερόπλοια σε σύνολο περίπου 700.


Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση

“Με αφορμή την αυριανή λήξη της προθεσμίας για την εγγραφή των ιδιωτικών πλοίων αναψυχής, των επαγγελματικών τουριστικών ημερόπλοιων, και των επαγγελματικών πλοίων αναψυχής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Πλοίων («e-Μητρώο Πλοίων»), το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνει ότι μέχρι χθες 13 Μαΐου 2019, είχαν εγγραφεί στο e-μητρώο 3.379 επαγγελματικά σκάφη σε σύνολο περίπου πέντε χιλιάδων διακοσίων (5.200). Επίσης εγγραφεί 270 ημερόπλοια σε σύνολο περίπου επτακοσίων (700).

Για το λόγο αυτό, το Υπουργείο Ναυτιλίας έχει προωθήσει στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης τροπολογία, για να δοθεί παράταση της συγκεκριμένης προθεσμίας. Με σχετική Υπουργική Απόφαση θα προσδιοριστεί ο χρόνος της παράτασης”.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.