Quantcast
Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Ο κ. Τσίπρας έπαιξε τα ρέστα του στο να μειώσει τη διαφορά στις ευρωεκλογές - enikonomia.gr
share

Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Ο κ. Τσίπρας έπαιξε τα ρέστα του στο να μειώσει τη διαφορά στις ευρωεκλογές

δημοσιεύτηκε:

“Εγώ δεν υποτιμώ κανέναν εκλογικό μου αντίπαλο και σίγουρα όχι τον κ. Τσίπρα, ο οποίος για να είμαι δίκαιος έχει αποδειχθεί και μεγάλο ταλέντο στις κάλπες. Δεν τον υποτιμώ, ούτε αυτούς που τον ψήφισαν, ούτε το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πολιτικοί μας αντίπαλοι και χρήζουν σεβασμού”, είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Ως προς το επίπεδο της τακτικής ο κ. Τσίπρας έπαιξε τα ρέστα του στο να μειώσει τη διαφορά στις ευρωεκλογές. Γιατί εάν πίστευε από πριν ότι η διαφορά θα είναι διψήφια, γιατί σχεδόν διψήφια είναι, θα είχε κάνει πιστεύω εθνικές εκλογές ή νωρίτερα ή ταυτόχρονα. Προφανώς επέλεξε να σπάσει τις εθνικές με τις ευρωεκλογές πιστεύοντας ότι στις ευρωεκλογές θα μειώσει τη διαφορά ώστε να μπορέσει στις εθνικές να διεκδικήσει τη νίκη, αυτό φαντάζομαι είχε στο μυαλό του. Δεν του βγήκε από ότι φάνηκε. Αυτό προφανώς δημιουργεί ένα πρόβλημα στρατηγικής και τακτικής στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι εκλογές ξεκινάνε από την αρχή, όσοι ψήφισαν την περασμένη Κυριακή θα πάνε να ψηφίσουν ξανά και έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν όποιο κόμμα νομίζουν και εμένα η αλαζονεία στην πολιτική δεν μου αρέσει”, σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε:

“Αυτή η συζήτηση και ο καβγάς ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργιάδη – Πολάκη, είναι πια συζήτηση του παρελθόντος, σε αυτά απάντησε ο λαός την Κυριακή. Η απάντηση ήταν εκκωφαντική, δεν χρειάζεται να επανέλθω σε αυτό. Για εμένα οι εθνικές εκλογές έχουν μόνο ένα ερώτημα. Ποιος μπορεί να κάνει τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη, ποιος μπορεί να δώσει προοπτική στον ελληνικό λαό, ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι θα ζήσουμε σε μία Ελλάδα λαμπρότερη που θα είναι παράδειγμα προς μίμηση και παράδειγμα προς αποφυγή;”.

“Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών σε προβολή εθνικών εκλογών πράγματι θα έδινε οριακή αυτοδυναμία της ΝΔ. Όμως, επαναλαμβάνω οι ευρωεκλογές πέρασαν, τώρα μπροστά μας έχουμε άλλες εκλογές, εθνικές εκλογές”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.