Quantcast
Θεοδωρικάκος στον Realfm 97,8: Δεν επιτρέπεται σε κανέναν να λέει ότι οι εκλογές θα είναι περίπατος - enikonomia.gr
share

Θεοδωρικάκος στον Realfm 97,8: Δεν επιτρέπεται σε κανέναν να λέει ότι οι εκλογές θα είναι περίπατος

δημοσιεύτηκε:

Ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Ν.Δ., Τάκης Θεοδωρικάκος, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Δεν επιτρέπεται σε κανέναν να λέει ότι οι εκλογές θα είναι περίπατος, κάτι τέτοιο θα ήταν πάρα πολύ αλαζονικό και εμείς δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να καταληφθούμε από αλαζονεία, αυτό ήταν ένα χαρακτηριστικό που είχε ο κ. Τσίπρας ιδίως το τελευταίο διάστημα, εμείς δεν επιτρέπεται να κάνουμε τέτοια πράγματα γιατί σεβόμαστε την επιλογή του ελληνικού λαού. Τώρα, οι εθνικές εκλογές είναι μια καινούργια εκλογή. Ασφαλώς το γεγονός ότι είναι τόσο κοντά. Ξεκινάμε όλες οι πολιτικές δυνάμεις με ισχυρή βάση το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, δεν είναι εύκολο να υπάρξουν μετακινήσεις, παρότι να μου επιτραπεί η εκτίμηση, θα υπάρξουν καινούργιες μετακινήσεις. Η ΝΔ θα προσέλθει σε αυτή την αναμέτρηση με τις δικές της θετικές προγραμματικές προτάσεις. Θα μιλήσουμε για την ατζέντα που ενδιαφέρει τον Έλληνα πολίτη, την μέση ελληνική οικογένεια, αφορά την οικονομική της κατάσταση, αφορά τις δουλειές που έχει ανάγκη η χώρα για να ορθοποδήσει, αφορά την ασφάλεια, αφορά τον πατριωτισμό που πρέπει να έχει η πολιτική μας και αφορά τη σεμνότητα και την αξιοκρατία που πρέπει να έχει η επόμενη κυβέρνηση” είπε και πρόσθεσε “Άρα με θετικό λόγο, σε μια καινούργια αναμέτρηση, χωρίς να θεωρούμε τίποτε δεδομένο γιατί οφείλουμε να σεβόμαστε την κρίση του ελληνικού λαού”.

“Δεν είμαστε εμείς που επιδιώξαμε ή επιβάλλαμε την πόλωση, απλά αντιλήφθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν μπορεί να “πυροβολεί” από το πρωί ως το βράδυ και μάλιστα με συκοφαντικό τρόπο και να μην εισπράττει απαντήσεις, οι οποίες όλοι πρέπει να ομολογήσουμε ότι αν κάποιες στιγμές υπήρξαν σκληρές απαντήσεις ήταν πάντα με περιεχόμενο αληθινό. Ποτέ δεν είπαμε ψέματα. Μιλήσαμε με την γλώσσα της αλήθειας στον ελληνικό λαό, γιατί θέλουμε να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και τα προβλήματα του τόπου είναι πολύ μεγάλα, θα χρειαστεί να ενώσουμε τους Έλληνες, θα χρειαστεί να είμαστε όλοι μαζί στον αγώνα που κάνουμε γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να βγούμε οριστικά από την κρίση. Οι Έλληνες είμαστε λίγοι για να έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε διχασμένοι, πρέπει να ενώσουμε τις προσπάθειες μας. Αυτή είναι η δική μας πρόθεση και πιστεύουμε αυτή τη φορά ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να πάψουν να συκοφαντούν και να “πυροβολούν” γιατί η προεκλογική καμπάνια που έκανε ήταν μια καμπάνια κατασυκοφάντησηςτης ΝΔ” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.