Quantcast
Μητσοτάκης: Όσοι επενδύουν στον φόβο θα δουν το αποτέλεσμα στις κάλπες - Προσπαθούν να παραστήσουν τη ΝΔ ως σκιάχτρο - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: Όσοι επενδύουν στον φόβο θα δουν το αποτέλεσμα στις κάλπες – Προσπαθούν να παραστήσουν τη ΝΔ ως σκιάχτρο

δημοσιεύτηκε:

«Η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγάλο λαϊκό κόμμα που δεν χωρίζει τους πολίτες και αυτοί που επενδύουν στον φόβο θα δουν το αποτέλεσμα στις κάλπες» τόνισε σήμερα κατά την ομιλία του σε εκπροσώπους των τοπικών φορέων και των παραγωγικών τάξεων στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το επισημαίνω αυτό, είπε ο κ. Μητσοτάκης διότι διαπιστώνω «μια απελπισμένη προσπάθεια από τους πολιτικούς μας αντιπάλους να παραστήσουν την Ν.Δ. ως ένα σκιάχτρο»

Στο πλαίσιο της ίδιας τοποθέτησης είπε επίσης ότι «η ΝΔ είναι το κόμμα που πιστεύει στην ανάπτυξη στην ιδιωτική οικονομία και στην δημιουργία πλούτου για την έξοδο από την κρίση»

Ο κ. Μητσοτάκης άκουσε νωρίτερα τις τοποθετήσεις 35 εκπροσώπων φορέων και παραγωγικών τάξεων της Ρόδου για γενικότερα και ειδικότερα ζητήματα που απασχολούν τα νησιά.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε γνωστό ότι η ΝΔ ως αυριανή κυβέρνηση θα επαναδιαπραγματευθεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου στο πλαίσιο μιας γενικότερης πολιτικής, που θα αφορούν μέτρα για τα νησιά.

Επανέλαβε επίσης την πρόθεση του να στηρίξει την ανάπτυξη του τουρισμού με μέτρα όπως η μείωση της φορολογίας και τα κίνητρα για την ενεργειακή αναβάθμιση των ξενοδοχειακών μονάδων ενώ αναφέρθηκε επίσης στα έργα υποδομής που απαιτούνται.

Ειδικά για την επένδυση στο γκολφ Αφάντου, ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι θα ασκήσει πίεση στην διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ για να προχωρήσει άμεσα, ενώ απαντώντας σε σχετικές τοποθετήσεις είπε σε ότι αφορά στα αεροδρόμια που έχουν παραχωρηθεί σε ιδιωτική εταιρεία, πως η εταιρεία θα πρέπει να είναι συνεπής στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στο Κέντρο φροντίδας Ατόμων με νοητική στέρηση «Ελπίδα» όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και για την λειτουργία του. Το απόγευμα ο πρόεδρος της ΝΔ πρόκειται να μεταβεί στο Καστελόριζο


Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.