Quantcast
Μητσοτάκης: Θα είμαι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων - Έχω επίγνωση της εθνικής ευθύνης - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: Θα είμαι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων – Έχω επίγνωση της εθνικής ευθύνης – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Ενωτικός εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη νίκη της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές. Όπως τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του μετά το εκλογικό αποτέλεσμα τόνισε πως: “Σήμερα μίλησε ο κυρίαρχος ελληνικός λαός και η ετυμηγορία του ήταν ξεκάθαρη. Η κοινωνία θέλει να πάμε μπροστά ενωμένοι. Θέλει ανάπτυξη, δουλειές και ασφάλεια και να ξαναγίνει η Ελλάδα δυνατή, όπως μας αξίζει”, υπογράμμισε και συνέχισε: “Θα είμαι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και θα δουλέψω σκληρά για να πείσω και τους συμπολίτες μας που δεν μας στήριξαν ότι είμαι εδώ για όλους. Είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι και έχουμε πολλά να κάνουμε μαζί”, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. Αναλαμβάνω τη διακυβέρνηση του τόπου έχοντας πλήρη συναίσθηση της ιστορικής ευθύνης και με απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου. Ξέρω τις δυσκολίες, αντλώ όμως δύναμη από τη δύναμη του λαού. Στην κάλπη δεν εκφράστηκε απλά η ανάγκη να κλείσει ένας κύκλος. Υπήρχε κάτι πολύ παραπάνω, η πίστη ενός λαού στις δυνάμεις του, η ανάγκη να πάρει τις τύχες στα χέρια του, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε και μήνυμα στους Έλληνες που μετανάστευσαν στα χρόνια της κρίσης: “Έλληνες του εξωτερικού να έχετε το βλέμμα σας και την καρδιά σας στραμμένο στην πατρίδα. Δεν είμαστε κοινωνία χαμηλών προσδοκιών και ελάχιστων απαιτήσεων. Από σήμερα δουλεύουμε για να αλλάξουμε τη χώρα από την οποία φύγατε. Δεν θα διαψεύσω τις ελπίδες κανενός. Το κύρος της Δημοκρατίας και των θεσμών θα αποκατασταθεί. Η Βουλή θα δουλέψει όλο το καλοκαίρι. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Από αύριο, ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός”, υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

Σε δηλώσεις λίγο αργότερα έξω από τα γραφεία της ΝΔ είπε: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα στελέχη μας που δεν το βάλανε κάτω και αγωνίστηκαν αλλά και σε όσους μας ψήφισαν πρώτη φορά. Είναι μια μεγάλη στιγμή για μένα, το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς τα τελευταία 3,5 χρόνια. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου που με στήριξαν. Θα συνεχίσω με την ίδια σεμνότητα και εργατικότητα που με έφεραν εδώ. Την ισχυρή εντολή που σας ζήτησα και μου δώσατε, θα την αξιοποιήσω. Είναι μια νίκη κάθε Έλληνα εντός και εκτός της πατρίδας μας. Θα επιτελέσουμε την αποστολή μας στο ακέραιο”.






share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.