Quantcast
Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ θα αντιπαλέψει και τη νέα κυβέρνηση μέσα και έξω από τη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ θα αντιπαλέψει και τη νέα κυβέρνηση μέσα και έξω από τη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Ευχαριστούμε όσες και όσους ψήφισαν το ΚΚΕ, και ιδιαίτερα όσους το ψήφισαν για πρώτη φορά”, δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπαςμετά τοεκλογικό αποτέλεσμα, σημειώνοντας πως η επόμενη μέρα θα βρει και νέες δυνάμεις στον δρόμο της αντεπίθεσης.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, τόνισε πως στις καταγράφηκε “δικαιολογημένη λαϊκή δυσαρέσκεια απέναντι στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ”, ενώ χαρακτήρισε ως αρνητικό “το γεγονός ότι ένας κόσμος στράφηκε σε παλιές δοκιμασμένες αντιλαϊκές επιλογές, όπως η ΝΔ” και ως θετικό το γεγονός ότι υποχωρεί σημαντικά η Χρυσή Αυγή σε ποσοστά και, καθώς φαίνεται, μένει εκτός Βουλής.

“Οι ψήφοι του ΚΚΕ θα κατατεθούν από αύριο το πρωί σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, στα σχολεία και τις σχολές για την οργάνωση των αγώνων, για να εμποδιστούν αντιλαϊκά νέα μέτρα”, τόνισε ο κ. Κουτσούμπας, συμπληρώνοντας πως “όλοι γνωρίζουμε ότι τα δύσκολα δεν πέρασαν, όλοι νιώθουμε ότι το παραμύθι της μεταμνημονιακής εποχής δεν αφορά την καθημερινότητα του λαού μας”.

Καταλήγοντας, διαβεβαίωσε ότι “το ΚΚΕ με όλες του τις δυνάμεις, μέσα και έξω από τη Βουλή, θα αντιπαλέψει και τη νέα κυβέρνηση, από τη σκοπιά μόνο των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων, των λαϊκών αναγκών” και ότι θα πρωτοστατήσει στην οργάνωση των αγώνων των εργαζομένων” ενάντια στην ολομέτωπη επίθεση του κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ για να ανοίξει ο δρόμος για την πραγματική ανατροπή.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.