Quantcast
Δούρου στον Realfm 97,8 για την πυρκαγιά στον Υμηττό: Η μάχη δεν έχει τελειώσει ακόμα - enikonomia.gr
share

Δούρου στον Realfm 97,8 για την πυρκαγιά στον Υμηττό: Η μάχη δεν έχει τελειώσει ακόμα

δημοσιεύτηκε:

“Παραμένει μία δύσκολη μέρα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όποια δραστηριότητα επιδοθούμε σήμερα”, είπε μεταξύ άλλων η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Μανώλη Παρδάλη και Ελισάβετ Σαλαμάρα.

“Για τους πυροσβέστες, τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Αττικής και των δήμων θέλω να σας πω ότι η μάχη δεν έχει τελειώσει ακόμα από τις 3:30 το πρωί όπου και ξεκίνησε η φωτιά στα διοικητικά όρια του Δήμου Παιανίας. Η αλήθεια είναι ότι για όσους βρισκόμασταν στο πόδι η βάσανος των πρώτων ωρών δεν περιγράφεται σε σχέση με την εικόνα που έχουμε αυτή τη στιγμή και που ο αέρας έγινε σύμμαχος στη μεγάλη μάχη των ανδρών του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ δεν ήταν για τουλάχιστον δύο ώρες”, σημείωσε η κ. Δούρου και πρόσθεσε:

“Όταν ξεκίνησαν 6 παρά 10 τα εναέρια μέσα να πετούν, ο αέρας δεν είχε τα μποφόρ που είχε στις 4:30 έως και τις 5 το πρωί. Γι’ αυτό ο καλός επιχειρησιακός σχεδιασμός, η συνδρομή όλων των αυτοδιοικητικών δυνάμεων στο έργο της Πυροσβεστικής βοήθησε στο να τεθεί σε περιορισμό”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.