Quantcast
ΚΙΝΑΛ για ψήφο αποδήμων: Δέσμιος του λαϊκισμού του ο ΣΥΡΙΖΑ - enikonomia.gr
share

ΚΙΝΑΛ για ψήφο αποδήμων: Δέσμιος του λαϊκισμού του ο ΣΥΡΙΖΑ

δημοσιεύτηκε:

“Το Κίνημα Αλλαγής δεν κάνει παζάρια, πολιτεύεται με θέσεις, προτάσεις και αρχές”, διαμηνύει το ΚΙΝΑΛσε ανακοίνωση σχετικά με τηνψήφο των αποδήμωνκαι στον απόηχο των συναντήσεων που είχε ο Πρωθυπουργούς με τους πολιτικούς αρχηγούς, την Παρασκευή.

“Οι θέσεις μας για τον εκλογικό νόμο, την ψήφο των αποδήμων, την αναθεώρηση του Συντάγματος και την εκλογή του Προέδρου Δημοκρατίας, είναι κρυστάλλινες και δεν μπαίνουν σε καμία ζυγαριά” σημειώνει το ΚΙΝΑΛ και εξαπολύει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι είναι “δέσμιος του λαϊκισμού του, αδυνατεί να κατανοήσει πως η ψήφος των Ελλήνων πολιτών κατοίκων εξωτερικού, είναι θέμα με εθνικές διαστάσεις, είναι θέμα δημοκρατίας”.

Όπως υπογραμμίζει το ΚΙΝΑΛ, “οι συνθήκες τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν αλλάξει δραματικά, ο απόδημος ελληνισμός έχει νέα σύσταση, μετά το brain drain. Η αντιμετώπιση των Ελλήνων κατοίκων εξωτερικού με όρους σεβασμού και ισοτιμίας της ψήφου τους είναι αυτονόητη υποχρέωση των πολιτικών κομμάτων. Με εξαίρεση τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα. Πάνω από όλα βάζει την ζυγαριά του κομματικού οφέλους”.

Και καταλήγει: “Το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι οι συναλλαγές και η μονταζιέρα. Αμετανόητοι…”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.