Quantcast
Γεραπετρίτης: Θα δώσουμε 200 εκατ. ευρώ σε ευάλωτες ομάδες - Τι είπε για τις τουρκικές προκλήσεις στην Κύπρο - enikonomia.gr
share

Γεραπετρίτης: Θα δώσουμε 200 εκατ. ευρώ σε ευάλωτες ομάδες – Τι είπε για τις τουρκικές προκλήσεις στην Κύπρο

δημοσιεύτηκε:

«Λόγω της άνθισης της ελληνικής οικονομίας, θα υπάρξει ένα πλεόνασμα το οποίο μας επιτρέπει να δώσουμε ένα ποσό γύρω στα 200 εκατ. ευρώ σε ευάλωτες κατηγορίες ανθρώπων, το οποίο θα δοθεί τον Δεκέμβριο».

Αυτό δήλωσε μιλώντας στο OPEN ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης. Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν θα μειωθούν οι συντάξεις και ότι τα αναδρομικά θα δοθούν με δόσεις σε όσους τα δικαιούνται. Σύμφωνα με τον κ. Γεραπετρίτη, “εντός του Οκτωβρίου θα αρχίσουν να δίνονται τα αναδρομικά”.
Ωστόσο, διευκρίνισε, «έχουμε κάνει μία μελέτη για το βάθος του χρόνου για τα αναδρομικά, τα οποία θα δοθούν ανάλογα με το τι δικαιούται κάποιος με δόσεις. Με δόσεις γιατί πρέπει να συγκρατηθούν οι δαπάνες”.

Για το επίδομα θέρμανσης ο κ. Γεραπετρίτης είπε «ότι την Τρίτη ξεκινά να διατίθεται το επίδομα. Στόχος και σκοπός της κυβέρνησης είναι το επίδομα να δοθεί προκαταβολικά μέσα στον Οκτώβριο σε αυτούς που θα προμηθευτούν πετρέλαιο»


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.