Quantcast
Αναπτυξιακό νομοσχέδιο: Κλίμα αβροφροσύνης μεταξύ Δραγασάκη και Γεωργιάδη στη Βουλή - enikonomia.gr
share

Αναπτυξιακό νομοσχέδιο: Κλίμα αβροφροσύνης μεταξύ Δραγασάκη και Γεωργιάδη στη Βουλή

δημοσιεύτηκε:

Βουλή, του Γιώργου Λυκουρέντζου

Το κλίμα αβροφροσύνης μεταξύ του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδηκαι του προκατόχου του Γιάννη Δραγασάκη κυριάρχησε στη σημερινή τέταρτη και τελευταία συνεδρίαση επί του αναπτυξιακού νομοσχεδίου στη Βουλή.

Κατά την ομιλία του ο τέως Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης παρά την κριτική που άσκησε στις εργασιακές ρυθμίσεις του νομοσχεδίου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το νομοσχέδιο διατηρεί το προηγούμενο θεσμικό πλαίσιο για τις επενδύσεις.

«Το αποσυνδέει βέβαια από τον στόχο που εμείς είχαμε και κάνει ανατροπές. Αλλά το βασικό πλαίσιο για τον αναπτυξιακό νόμο,τις στρατηγικές επενδύσεις, τα χρηματοδοτικά εργαλεία τα κρατά. Αυτή είναι η βάση του νομοσχεδίου . Εκφράζω την ικανοποίησή μου γιατί τήρησε το λόγο του ο κ. Γεωργιάδης και σεβάστηκε το έργο που αφήσαμε», είπε ο κ. Δραγασάκης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης δεν άφησε τον έπαινο Δραγασάκη ασχολίαστο και παρενέβη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είμαστε εχθροί. Πέραν των ιδεολογικών μας διαφορών που προφανώς έχουμε, εγώ παρέλαβα από εσάς ως προκάτοχό μου, συγκροτημένη εργασία, την αναγνώρισα από την πρώτη εβδομάδα στο Υπουργείο και είπα ότι μεγάλο μέρος του νομοσχεδίου προέρχεται από προηγούμενα σχέδια νόμου που παρέλαβα».

Πηγή: Real.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.