Quantcast
Γεωργιάδης: Τι απαντά στο ΚΙΝΑΛ για τους πλειστηριασμούς - ΦΩΤΟ - enikonomia.gr
share

Γεωργιάδης: Τι απαντά στο ΚΙΝΑΛ για τους πλειστηριασμούς – ΦΩΤΟ

δημοσιεύτηκε:

Απάντηση στα όσα του καταλογίζει το ΚΙΝΑΛ σχετικά με τους πλειστηριασμούς έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Ανάπτυξης σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε χαρακτηριστικά:

“Στο βίντεο που κομμένο μεν αλλά χωρίς να μπορεί να με διαψεύσει δε, ακούτε «προστασία ΑΠΟΛΥΤΗ κλπ» προφανώς στο υπόλοιπο που έκοψαν εξηγώ το απόλυτη δηλ. και εκείνου που έχει και δεν πληρώνει εις βάρος των υπολοίπων. Όταν έρθει ολόκληρη η ομιλία μου θα την ανεβάσω…”.


Σημειώνεται ότι την Κυριακή το ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την ομιλία του για τους πλειστηριασμούς στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, ανεβάζοντας και σχετικό βίντεο.

Όπως τόνισε το ΚΙΝΑΛ. “Ο κ Α. Γεωργιάδης αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος του χαιρετισμού του σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, για να τους πείσει πόσο σωστή είναι η απαίτηση των funds για γενικευμένους πλειστηριασμούς της Α΄ κατοικίας των δανειοληπτών .

Δηλαδή να τους πάρουν τα σπίτια οι τράπεζες χωρίς εξαιρέσεις. Το επόμενο βήμα φανταζόμαστε είναι να επιβλέψει προσωπικά και να εγγυηθεί την εκτέλεση των εντολών των funds.

Μη τους ξεφύγει και κανένας”.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε το ΚΙΝΑΛ με την ομιλία Γεωργιάδη:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.